Péče o těloPřírodní léčba

Pravidelně konzumujte tyto potraviny a zbavíte se bolesti kloubů, ztráty paměti a špatného trávení

Jak stárneme, naše tělo již není v takové kondici, jako dříve. Svaly a klouby jsou ztuhlé, kosti nám řídnou. Postupem času se vše ještě horší a bolest je na každodenním programu nepříjemností. Existuje sice celá řada účinných lékařských metod, které vám pomohou vyřešit problémy s klouby, ale proč se však spoléhat na farmaceutický průmysl – existuje přírodní řešení. Stačí pravidelně konzumovat níže uvedené potraviny.

Dopřejte si super potraviny – ochrání vás před problémy spojenými se stárnutím

Rajče: obsahuje látku známou jako lykopen – pomáhá chránit mozkové buňky. To je důvod proč byste měli pravidelně konzumovat rajčata. Zlepší vám paměť.

Vlašské ořechy: pravidelná konzumace ořechů posiluje správnou činnost mozku. Vysoká hladina omega 3 mastných kyselin, které jsou obsažené v ořechu, zlepší průtok kyslíku v těle a posiluje krevní cévy.

Jablka: jsou bohatá na vlákninu, která je důležitá pro tělo a zejména zdraví mozku.bolesti

Červená řepa: reguluje krevní oběh a má řadu výživných látek pro tělo.

Rozmarýn: má velmi výraznou a krásnou vůni. Obsahuje však i řadu látek, které významně napomáhají soustředění.

Avokádo: je lahodné ovoce, které je neuvěřitelně zdravé pro celé tělo. Zvyšuje průtok krve v mozku a zároveň je cenným zdrojem energie.

Výživný koktejl na podporu hubnutí a udržení kondice

Složení:

  • 125 g křenu
  • 4 citrony
  • 3 lžíce medu
  • 2 lžíce skořice
  • 1 ks zázvoru (2 cm)

Příprava:

Smíchejte křen a zázvor v mixéru. Přidejte citronovou šťávu a mixujte zhruba dvě minuty. Poté tři polévkové lžíce medu a dvě lžíce skořice. Opět promíchejte, až získáte jednolitou směs. Uložte sirup do sklenice či láhve.

Dvakrát denně konzumujte sirup na polévkové lžíci. Ideální doba je před jídlem či před cvičením. Konzumujte pravidelně po dobu tří týdnů a poté vysaďte na několik dnů. Během prvního týdne pocítíte účinek tohoto blahodárného sirupu. Přebytečná kila půjdou dolu a vy se budete cítit plní energie.

Zdroj

Zdroj náhledového obrázku: Depositphotos

Prohlašujeme, že autoři ani provozovatel webu nepřebírají zodpovědnost za případné újmy způsobené využíváním léčebných metod v tomto článku. Ačkoliv jsou recepty, rady nebo léčebné metody v tomto článku a na celém webu Vitalitis.cz psány s nejlepším svědomím autora textu, jejich použití je na vlastní nebezpečí a mělo by probíhat výhradně po konzultaci s vaším lékařem.

Štítky

Podobné články

Back to top button