Péče o těloPřírodní léčba

Chcete vyzrát nad cholesterolem? Vyzkoušejte tento recept podle Tibeťanů!

Vysoký cholesterol je nepříjemný a ovlivňuje řadu dalších nemocí v lidském těle. Když se stane, že je váš cholesterol vysoký, je nutno přijmout zásadní opatření, tedy více dbát na to, co jíte, na pohyb a na celkový životní styl. Popřípadě můžete vyzkoušet recept tibetské medicíny, který je starý více než 2000 let a stále funguje.

Tibetský recept nejen na cholesterol

Schránka 01Tento tibetský recept byl napsán na hliněných tabulkách. Předpokládá se tedy, že jeho stáří přesahuje více než 2000 let. Je možné jej použít nejen na vysoký cholesterol, ale také proti triglyceridům, jako podporu dlouhověkosti, na zubní kámen i na čištění krevních cév. Cévy nejen čistí, ale také podporuje jejich pružnost, brání tedy v praskání cév, srdečním infarktu, angíně pectoris a podobně. Bojuje proti tvorbě nádorů, pozitivně působí na celé tělo, dodává mu energii a zlepšuje zrak. Výhodou je, že si tento přírodní lék můžete vyrobit v pohodlí domova, z běžně dostupných surovin.

Potřebujeme:

  • 300g drceného česneku
  • 1 kilogram citrónové kůry
  • 1,5 litru vody

Postup:

Do hrnce nalijte vodu, přiveďte ji k varu a snižte teplotu. Přidejte drcený česnek, citrónovou kůru a přiklopte hrnec pokličkou. Tuto zdravou směs vařte zhruba 14 – 15 minut (ne déle) a to na mírném ohni. Jakmile máte hotovo, sejměte z ohně a nechte vychladit. Tibetská medicína je hotová a připravená k užívání. Uchovávejte jí v skleněné nádobě, někde v chladu a temnu.

Užívání:

Každý den vypijte na lačný žaludek 0,5 dl tohoto nápoje. Pijte ho po dobu 25 dnů a následně udělejte pauzu na 10 dní. Po této pauze ho opět začnete užívat. Recept je vhodný pro osoby, které obtížemi trpí, pokud jste zdraví, užívejte ho maximálně 1-2x do roka.

Zdroj náhledového obrázku: Depositphotos

Prohlašujeme, že autoři ani provozovatel webu nepřebírají zodpovědnost za případné újmy způsobené využíváním léčebných metod v tomto článku. Ačkoliv jsou recepty, rady nebo léčebné metody v tomto článku a na celém webu Vitalitis.cz psány s nejlepším svědomím autora textu, jejich použití je na vlastní nebezpečí a mělo by probíhat výhradně po konzultaci s vaším lékařem.

Štítky

Podobné články

Back to top button