Péče o těloPřírodní léčba

Překonat cukrovku bez léků? Tento člověk to dokázal!

Cukrovka, neboli také diabetes, je onemocnění, které se nevyhýbá nikomu, mužům, ženám, starým, mladým, dospělým a dokonce ani dětem. Cukrovka se objevuje ve dvou typech a podle toho, jak je závažná, se volí léčba. Může to být polykání prášků či všemi známé podávání inzulínových injekcí. Před čtyřmi lety diagnostikovali mladému muži cukrovku spolu s vysokým krevním tlakem. Bylo tak pro něj nevyhnutelné brát pilulky na vysoký krevní tlak a také na cukrovku. On však svou nemoc překonal a to i bez léků. Jak to dokázal?

heres-what-a-man-consumed-and-overcame-his-diabetes-without-medicine

Cukrovka v každém věku

Tento muž přišel na to, že má cukrovku, sám. Upozornil ho na to neustálý pocit žízně. Když šel ke svému lékaři a ten provedl všechny testy, byl v šoku. Naměřili mu hladinu cukru 29 a lékař mu sdělil, že jeho slinivka nefunguje a nebude moci už žít bez inzulínu. Přijal to, i když se mu to moc nelíbilo, nezbylo mu nic jiného.

Pravidelně tedy užíval inzulín a do svého běžného života zařadil některé pohybové aktivity. Nicméně to nepomáhalo až tak moc, protože se u něj objevili jiné zdravotní problémy. Hladina triglyceridů se zvýšila až na 16 a jeho tlak byl okolo 150/100. A to bral ještě spoustu prášků…

Chtěl začít znovu

Rok 2013 byl pro tohoto muže zlomový. Rozhodl se totiž, že má všeho dost a chce ve svém životě začít dělat vše jinak, chce začít znovu. Zapnul si tedy v televizní show „The Edge of Science“ s Dr. Johnem Zirdumem. Tento doktor žil na syrových potravinách téměř 12 let. Poté, co sledoval celou show, začal přemýšlet a vyzkoušel to.

V obchodě si koupil mixér a nový způsob života mohl začít. Samozřejmě, měl nějaké to pokušení během prvního týdne, ale za chvíli to bylo pryč a dalo se to zvládnout. A výsledky? Ty na sebe nenechaly dlouho čekat. První výsledky viděl za velmi krátkou dobu. Hladina cukru v krvi mu klesla na 5.

Rozhodnutí nebrat inzulín

Nemohl těmto výsledkům uvěřit. Proto se také rozhodl přestat brát inzulín, protože to přece bylo logické. Tato dieta mu srovnala hladinu cukru a bylo jasné, že mu jen tak nezvýší. A co když se hladina cukru v krvi přeci jen zvýší? No tak si vezme inzulín, je to jednoduché. Ovšem vše bylo v pořádku. Brzy také začal ztrácet na váze.

Každý den ztrácel průměrně jeden kilogram. Za pouhých 25 dní ztratil neuvěřitelných 11 kilogramů. Stal se novým člověkem a to jen čtyři měsíce poté, co se rozhodl pro syrové potraviny. Inzulín nepoužívá a to není vše, jeho krevní tlak se urovnal na 120/70, úroveň triglyceridů je 1,4 a ze své původní váhy ztratit více než 20 kilogramů. K tomu všemu se cítí úžasně a plný energie.

Chcete znát nějaký jeho recept na jeho oblíbený džus? Tady je:

Složení:

  • 1 hrst kapusty
  • 2 banány
  • 2 jablka
  • 5 kiwi
  • ½ litru vody

Postup a konzumace:

Všechny přísady očistěte, nakrájejte na menší kousky a dejte do mixéru. Přidejte ½ litru vody a mixujte. Vypijte půl litru této šťávy ráno a zbytek pak v průběhu dne.

Jestliže pociťujete hlad, pak je dobré jíst ovoce, ovocné saláty či přidat tuňáka, který je bohatý na vitamín B12, který je pro lidské tělo potřebný. Faktem je, že hlad sám o sobě neexistuje, mozek totiž neví, že tělo nejedlo, dostává impuls z krve.

Zdroj

Zdroj náhledového obrázku: Depositphotos

Prohlašujeme, že autoři ani provozovatel webu nepřebírají zodpovědnost za případné újmy způsobené využíváním léčebných metod v tomto článku. Ačkoliv jsou recepty, rady nebo léčebné metody v tomto článku a na celém webu Vitalitis.cz psány s nejlepším svědomím autora textu, jejich použití je na vlastní nebezpečí a mělo by probíhat výhradně po konzultaci s vaším lékařem.

Štítky

Podobné články

Back to top button