Péče o těloPřírodní léčba

Léčebná kúra proti rakovině

Nádory jsou obvykle samostatné uzly, které se objeví z důvodu velkého množství tlaku v různých částech lidského těla, tkáních nebo lidských buňkách. Ty nedostávají správné živiny a nejsou dostatečně prokrvené, a tak začnou umírat. V konečném důsledku vzniká prostředí, které je ideální pro růst rakoviny. Přinášíme vám terapii, která vám pomůže v prevenci proti rakovině, nebo jako účinný pomocník při její léčbě.

Účinná terapie proti rakovině

Tato účinná a prověřená terapie na rakovinu, spočívá v držení půstu po dobu 42 dnů. Po celou dobu se konzumují zeleninové nápoje, koktejly a vybrané druhy čaje. Je obecně známo, že nejlepší způsob, jak léčit rakovinu je pomocí domácích zeleninových šťáv. Pokud si nemůžete dovolit vyrábět vlastní organické šťávy, nakupujte pouze čisté zeleninové šťávy.

Tuto léčebnou metodu můžete provádět, i když netrpíte na rakovinu. Jestliže vydržíte celých 42 dní, vaše tělo se očistí od toxinů, škodlivých látek a rakoviny. Budete opět žít tak, jako dřív.  Každý den je nutné vypít 250 ml šťávy a malé množství jídla. Je zapotřebí trpělivosti a trochu času, než si tělo na tuto změnu zvykne. Ze začátku pijte libovolné množství šťávy, podle chuti a potřeby, můžete vypít až 500 ml. Vše podle toho, jak se cítíte. Nejlepší způsob, jak konzumovat šťávu je vzít si lžičku a postupně ji konzumovat. Nepolykejte ji hned, ale vše si vychutnejte.

Ingredience na zeleninové a ovocné šťávy:

  • 600 ml šťávy z červené řepykúra
  • 200 ml mrkvové šťávy
  • 200 ml šťávy z celeru
  • 200 ml šťávy z bílé ředkve (možnost výměny za černou ředkev)
  • bramborová šťáva

Bramborová šťáva je nesmírně důležitá pro léčbu, jelikož má úžasné vlastnosti v boji proti rakovině. Pokud nemůžete sehnat bramborovou šťávu, uvařte si čaj z bramborových plátků. Jeho výroba je velmi snadná. Stačí vzít hrst bramborových plátků, vložit je do 250 ml vroucí vody a nechat vařit zhruba 5 minut.

Během léčby pijete jen výše uvedenou šťávu složenou z těchto surovin. Můžete použít jakýkoliv odšťavňovač, a pokud nemáte rádi usazeniny, proceďte šťávu skrze síto nebo plátno. Odpad můžete použít jako svačinku nebo jej vyhodit.

Jak probíhá celá terapie – pokyny

V první řadě, je nutné vypít ½ šálku šťávy v ranních hodinách. Ujistěte, že pijete pomalu a ihned po probuzení. Zhruba půl hodinu až hodinu po vypití šťávy, vypijte ½ šálku šalvějového čaje. Poté co vypijete čaj, počkáte zhruba 30-60 minut a vypijete ½ šálku zeleninové šťávy. Opět konzumujeme pomalu a nespěcháme. Po 15 minutách vypijeme 1-2  doušky pelargóniového čaje.

Jak udělat šalvějový čaj:

Vložte jednu polévkovou lžíci šalvěje do půl litru horké vody a nechte povařit zhruba 3 minuty. Poté odstavte a přidejte jednu lžičku máty, meduňky a dalších bylinek, které máte rádi. Následně čaj přikryjete a nechte odležet na deset minut. Šalvějový čaj můžete pít každý den, jelikož obsahuje řadu zdravých živin.

Jak udělat čaj z pelargónie:

Vložte 1 lžičku pelargonie do 125 ml vroucí vody a nechte uležet po dobu 10 minut. Čaj můžete pít každý den, ale ne více, jak jeden šálek čaje denně. Do čaje nepatří cukr, ani jiná sladidla či přísady.

Zdroj

Zdroj náhledového obrázku: Depositphotos

Prohlašujeme, že autoři ani provozovatel webu nepřebírají zodpovědnost za případné újmy způsobené využíváním léčebných metod v tomto článku. Ačkoliv jsou recepty, rady nebo léčebné metody v tomto článku a na celém webu Vitalitis.cz psány s nejlepším svědomím autora textu, jejich použití je na vlastní nebezpečí a mělo by probíhat výhradně po konzultaci s vaším lékařem.

Štítky

Podobné články

Back to top button