Přírodní léčbaZdravé tipy

Známý lidový léčitel dr. Popov prozradil starý přírodní lék na revma a bolesti kloubů!

Revmatismus je velmi časté onemocnění, a jak roky přicházejí, stáří této nemoci velmi napomáhá.

Příznaky dny a revmatismu jsou velmi nepříjemné, téměř nesnesitelné bolesti, ale mohou být zmírněny pomocí starého receptu!

Autor této receptury je fytoterapeut Dr. Popov, který ve své knize Léčivé byliny v lidové medicíně v roce 1967 doporučil tento recept proti revmatismu a dnu, který pomohl mnoha lidem.

Vše, co potřebujete, je 50 gramů vysušených pupenů černého topolu!

Příprava: Suché pupeny rozemelte na prášek (nejlépe v mlýnku na mletí kávy).

Smíchejte prášek se 100 g čerstvého nesoleného másla (popřípadě kokosový olej), dobře promíchejte.

Uchovávejte v uzavřeném obalu.

Aplikace: mažte směs na části těla, které trpí revmatismem a dnou.

Černé topolové pupeny jsou silné antibiotikum, mají antivirové, antibakteriální, protizánětlivé, antitoxinové, analgetické a uklidňující účinky.

Kromě úlevy od příznaků těchto onemocnění, černé topolové buňky urychlují hojení ran a v lidové medicíně používají k léčbě hypertenze, bolesti hlavy, chřipky, bolestí v krku, laryngitidy, bronchitidy, pneumonie, onemocnění močových cest a ekzému.

Zdroj náhledového obrázku: Depositphotos

Prohlašujeme, že autoři ani provozovatel webu nepřebírají zodpovědnost za případné újmy způsobené využíváním léčebných metod v tomto článku. Ačkoliv jsou recepty, rady nebo léčebné metody v tomto článku a na celém webu Vitalitis.cz psány s nejlepším svědomím autora textu, jejich použití je na vlastní nebezpečí a mělo by probíhat výhradně po konzultaci s vaším lékařem.

Štítky

Podobné články

Back to top button