Přírodní léčba

Účinný lék proti nachlazení

Nachlazení a kašel jsou nejčastější zdravotní potíže. Pokud nechcete, aby přešly v závažnější nemoc, je zapotřebí se jich zbavit v samotném zárodku. Suchý kašel je velmi nepříjemný a v kombinaci s nachlazením, není o co stát. Máme pro vás však domácí lék, který zničí všechny příznaky nachlazení a kašle během pár hodin.

Jak se vyhnout nachlazení

nachlazeníV prvé řadě je zapotřebí konzumovat spousty vitamínů a posílit tak imunitní systém. Pokud jste i přesto nemocní, máme pro vás výborný recept na nachlazení, který se skládá jen ze tří složek. Bohatě si vystačíte s cibulí, medem a citronovou šťávou. Sami budete překvapeni, jak to zabírá.

Cibule je opravdu úžasný přírodní produkt, který posiluje imunitní systém. Působí protizánětlivé a jako přírodní antibiotikum. Med je ideální pro zklidnění podrážděného hrdla. Funguje také jako anti-virový, anti-bakteriální a protiplísňový přípravek. Citrony jsou bohaté na vitamín C, který je znám pro svoji schopnost posílit imunitní systém.

Nejlepší domácí lék proti nachlazení a kašli

  • 1 cibule
  • 2 šálky vody
  • 1 citron (šťáva)
  • 2 lžičky medu

Přiveďte vodu k varu. Nakrájejte cibuli na malé kousky a vařte po dobu 12 minut. Odstavte a nechte vychladnout na deset minut. Přidejte dvě lžičky medu a pořádně promíchejte. Před konzumací přidejte citronovou šťávu. Tento léčivý nápoj užívejte 3 krát denně. Během pár hodin se vám výrazně uleví. Nachlazení a kašel budou postupně ustupovat.

Zdroj

Zdroj náhledového obrázku: Depositphotos

Prohlašujeme, že autoři ani provozovatel webu nepřebírají zodpovědnost za případné újmy způsobené využíváním léčebných metod v tomto článku. Ačkoliv jsou recepty, rady nebo léčebné metody v tomto článku a na celém webu Vitalitis.cz psány s nejlepším svědomím autora textu, jejich použití je na vlastní nebezpečí a mělo by probíhat výhradně po konzultaci s vaším lékařem.

Štítky

Podobné články

Back to top button