OstatníPéče o tělo

Jakou část těla si myjete jako první? Hodně to o vás prozradí!

Věděli jste o sobě tohle? Myjete si první vlasy, hruď, podpaží, atd.? Možná ani netušíte, co to o vás napoví. Čtěte.

Vlasy

Hodně lidí si jako první ve sprše myjí vlasy. Jste na tom tak i vy? Tak věřte tomu, že v sobě máte uměleckého ducha a tvůrčí nadání. Máte sílu k dosažení toho, co jiní nedokážou nebo ani nemohou. Chybí jim totiž vytrvalost a síla, kterou vy vlastníte. Cíle si tak snadno splníte a vždy jste připraveni neúnavně pracovat až ke svým přáním a touhám.

Je pro vás důležitá i odměna, tedy peníze. Rádi se stýkáte s intelektuály nebo umělci, mohou to být vaši kolegové či dokonce přátelé. Když se naučíte vnímat duchovní dimenzi, načerpáte sílu také z přírody, což ještě umocní vaše vlastnosti.

Vaším dlouhodobým protějškem ve vztahu budou lidé, kteří si nejprve myjí hrudník.

Hruď

Tito lidé jsou pragmatickým typem, mají rádi jednoduchost, čestnost a přímočaré jednání. Když se snaží soustředit, nesnáší, když je někdo rozptyluje. Jsou dobří a věrní společníci, připraveni se obětovat. Zkuste si trochu odpočinout a být spontánnější. Nemusíte se v životě tolik bát, o to bude kvalita žití lepší.

Lidé, kteří si myjí jako první vlasy, jsou pro vás dobrými partnery.

Podpaží

Kdo si myje jako první podpaží je spolehlivý a pozorný. Tito lidé jsou velmi oblíbení a připraveni vždy pomoci ostatním. Někdy nejsou tak dobří v posuzování lidí, nemůžete vědět, zda to myslí čestně.

Jste talentovaný jedinec, který má tendenci být trochu naivní a důvěřivý. Najděte si čas jen pro sebe a vyživte i vaší duchovní část osobnosti. Zvyšte svou duchovní sílu a stanete se silnějšími a spokojenějšími bytostmi.

Nejlepší drahá polovička je ta, která si nejprve myje ramena.

Obličej

Pro tyto lidi jsou velmi důležité peníze, ale vědí, že nic není zadarmo. Stojí za tím i jejich pot. Máte kolem sebe rádi lidi, kteří z vás mohou mít prospěch. Někdy si myslíte, že je váš život fádní. Ostatní lidé mají problém vás pochopit, ale vás se to netýká. Poznáváte se? Žijete ve svém vlastním světě, a to je důvod, proč jste egocentričtí. Máte živou představivost a spoustu přání. Jste malinko závislí na svém partnerovi. Měli byste se snažit převzít iniciativu a dát více do vztahu i sebe. Buďte měkčí a přístupnější ostatním lidem. Můžete zkusit meditaci.

Vhodným partnerem je pro vás ten, kdo si myje jiné části těla, než uvedené v tomto článku.

Ramena

Tito jedinci jsou velmi zodpovědní a všechno co dělají, tak vykonávají na 100%. Pro načerpání sil tráví dost času o samotě. Přátelství, která vytvoříte, jsou o to pevnější, v podstatě na celý život. Peníze ani moc vás příliš nepřitahují, jste věrní a stabilní v lásce. Svůj čas zkuste trávit praktikováním relaxačních metod. Váš ideální partner je ten, kdo si jako první myje podpaží.

Ostatní

Lidé, kteří si jako první myjí zbývající části těla, mají kladné vlastnosti, ale ostatní lidé mají často problém je rozpoznat. Hluboko uvnitř jsou to dobráci jen s několika nedostatky. Nyní je čas, aby se stali odvážnějšími a ukázali jiným svůj potenciál. Klíčovým zlepšením pro vztah s ostatními je vyjádření svých schopností a ne skrývat nedostatky. Pokud jde o váš milostný život, máte vášnivou a intuitivní představivost. Ve skutečnosti však také strach z neúspěchu, a to je to, co vám brání k odpočinku. Pracujte na svém vnitřním vývoji a všechny potenciály se vynoří ze tmy. Váš ideální partner by měl být ten, kdo si jako první myje tvář.

Zdroj

Zdroj náhledového obrázku: Depositphotos

Prohlašujeme, že autoři ani provozovatel webu nepřebírají zodpovědnost za případné újmy způsobené využíváním léčebných metod v tomto článku. Ačkoliv jsou recepty, rady nebo léčebné metody v tomto článku a na celém webu Vitalitis.cz psány s nejlepším svědomím autora textu, jejich použití je na vlastní nebezpečí a mělo by probíhat výhradně po konzultaci s vaším lékařem.

Štítky

Podobné články

Back to top button