Péče o těloPřírodní léčba

Lék z granátového jablka na žaludeční potíže

Granátové jablko je úžasná potravina, která pomáhá v léčbě mnoha problémů a nemocí, zejména při léčbě infekcí žaludku a střev. Tento recept je účinný při léčbě průjmu a zánětu slepého střeva (jakékoliv nejasné bolesti břicha akutního rázu však konzultujte s lékařem).

Lék z granátového jablka

jablkoPoměr kůry granátového jablka a vody by měl být 1:20. Dejte 10 gramů sušené kůry z granátového jablka do předehřáté pánve a zalijte 200 ml vroucí vody. Pánev zakryjte a celé nechejte půl hodinky odstát. Vyjměte slupky a můžete pít. Tento čaj je ideální při léčbě vředů žaludku, vředů v tenkém střevě, zánětu tlustého střeva,..

Léčba problémů se žaludkem

Objeví-li se problémy se žaludkem, pak opakujte výše uvedený recept. Nechejte sušenou kůru granátového jablka pořádně vyluhovat, zhruba půl hodinky a poté slupku odstraňte. Vznikne vám čaj, který doporučujeme pít každý druhý den, a to po dobu sedmi dní. Poté pití na dalších sedm dní přerušte a léčbu můžete znovu opakovat. Během léčby je důležité nepít žádný alkohol. To je zakázáno!

Zdroj

Zdroj náhledového obrázku: Depositphotos

Prohlašujeme, že autoři ani provozovatel webu nepřebírají zodpovědnost za případné újmy způsobené využíváním léčebných metod v tomto článku. Ačkoliv jsou recepty, rady nebo léčebné metody v tomto článku a na celém webu Vitalitis.cz psány s nejlepším svědomím autora textu, jejich použití je na vlastní nebezpečí a mělo by probíhat výhradně po konzultaci s vaším lékařem.

Štítky

Podobné články

Back to top button