OstatníPéče o těloPřírodní léčbaZdravé tipy

Tento lék odstraňuje nehtovou plíseň rychle a efektivně!

Nehtová plíseň je nepříjemná a mnoha lidem komplikuje život. Jde často o citlivé onemocnění, za které se lidé stydí. Stále to vyvolává pocit nedostatečné hygieny. Léky vám mohou pomoci, účinkují velmi rychle, ovšem pokud chcete jít raději přirozenou cestou, bez zbytečných farmak, pak sáhněte po tomto jednoduchém receptu.

Použití oregána

oregánaJiž staří Řekové používali velmi hojně oregáno. Účinné látky tymol a karvakrol najdete v oregánovém oleji. Obě tyto složky mají silné antimikrobiální a protiplísňové účinky. Oregánový olej je sám o sobě velmi silný a může způsobovat podráždění vaší kůže, proto je nutno jej ředit. Důležité je, aby se oregánový olej ředil něčím jiným, než vodou.

 

Jednoduchá léčba

Léčit nehtovou plíseň je velmi snadné, stačí k tomu tato metoda. Smíchejte dvě kapky oregánového oleje s jednou polévkovou lžící olivového oleje. Touto směsí poté potřete postižené nehty, a to minimálně dvakrát denně. Aplikujte do doby, než nehtová plíseň zmizí. Měli byste vědět, že léčba může trvat několik měsíců. Důležité je vytrvat!

Zdroj

Zdroj náhledového obrázku: Depositphotos

Prohlašujeme, že autoři ani provozovatel webu nepřebírají zodpovědnost za případné újmy způsobené využíváním léčebných metod v tomto článku. Ačkoliv jsou recepty, rady nebo léčebné metody v tomto článku a na celém webu Vitalitis.cz psány s nejlepším svědomím autora textu, jejich použití je na vlastní nebezpečí a mělo by probíhat výhradně po konzultaci s vaším lékařem.

Štítky

Podobné články

Back to top button