Ostatní

Co tyto záhadné symboly na prádle opravdu znamenají? My víme!

Snad každý už někdy viděl tyto symboly na svém oblečení. Ale víte přesně, co znamenají? Některé vám jsou jasné ihned, nad některými přemýšlíte déle, no nad některými tápete. Koupíte si nové oblečení, kalhoty, tričko nebo šaty a nevíte přesně, jak je prát. Můžete je dát do pračky, vyprat v ruce nebo vše musíte odnést do čistírny?

Záhadné symboly

Určitě už jste někdy viděli podivné tečky a klikyháky. Co tyto drobné detaily znamenají a liší se nějak od standardních mycích pokynů? Ano, také si myslíte, že jde o nějaký cizí jazyk, kterému nemůžete přijít na kloub?

Co který symbol znamená?

Nyní už nemusíte mít strach, že nevíte, co ten či onen symbol znamená. V tomto článku vám ukážeme, co tyto symboly opravdu znamenají. Přinášíme praktický návod k dekódování těchto tajemných symbolů, které se objevují na vašem prádle. Díky tomu odzvonilo zmačkanému oblečení, kašmírové svetry nebudou už nikdy scvrklé, oblečení nebude zničeno. Díky našim vysvětlivkám budete prát přesně tak, jak se daný kousek oblečení prát má. To se samozřejmě odrazí také na vzhledu oblečení, bude hezké, barevné a to po delší dobu.

bi-graphic_laundry-tag-icons

Zdroj

Zdroj náhledového obrázku: Depositphotos

Prohlašujeme, že autoři ani provozovatel webu nepřebírají zodpovědnost za případné újmy způsobené využíváním léčebných metod v tomto článku. Ačkoliv jsou recepty, rady nebo léčebné metody v tomto článku a na celém webu Vitalitis.cz psány s nejlepším svědomím autora textu, jejich použití je na vlastní nebezpečí a mělo by probíhat výhradně po konzultaci s vaším lékařem.

Štítky

Podobné články

Back to top button