Ostatní

VIDEO: Nevyhazujte podprsenky, pokud vám „vyleze“ drát z kostice

Snad každá žena má tento problém a ví, o čem je řeč. V určitém okamžiku prostě „vyleze“ drát z podprsenky a prorazí ven. Obvykle se tak stává u té nejoblíbenější podprsenky a v ten nejnevhodnější okamžik, na pracovní schůzce, v práci, venku. Každá žena ví, že jde o velmi nepříjemný pocit. A co teď? Jak tento problém vyřešit?

Nevyhazujte podprsenky do koše

Jak již bylo výše zmíněno, stává se to ve chvíli, kdy se vám to hodí nejméně, nemůžete se jít v klidu převléknout a podprsenku si vzít jinou. Mnohé ženy takovouto podprsenku jednoduše vyhazují do koše a pořídí si novou. Když jde o váš oblíbený kousek, pak se s ním neumíte rozloučit. Dobrá zpráva pro vás.

Shlédněte video, které vám dá několik úžasných tipů a triků, jak svou podprsenku vylepšit a jak se zbavit problémů, které zná snad každá žena.

Zdroj

Zdroj náhledového obrázku: Depositphotos

Prohlašujeme, že autoři ani provozovatel webu nepřebírají zodpovědnost za případné újmy způsobené využíváním léčebných metod v tomto článku. Ačkoliv jsou recepty, rady nebo léčebné metody v tomto článku a na celém webu Vitalitis.cz psány s nejlepším svědomím autora textu, jejich použití je na vlastní nebezpečí a mělo by probíhat výhradně po konzultaci s vaším lékařem.

Štítky

Podobné články

Back to top button