Jídlo a stravováníPéče o těloPřírodní léčba

Očistěte játra s růžovým smoothie!

Dnes je naše prostředí mnohdy plné chemikálií, toxinů. To vše se může dostat do lidského těla. Jak? Například skrz vodu, kterou pijeme, skrz vzduch, který denně dýcháme. Každá taková látka, jestliže vstoupí do lidského těla, musí být absorbována nebo odstraněna, než se pro tělo stane toxickou. Očista jater během rána je pravděpodobně ten nejlepší způsob, jak začínat svůj den!

Skvělé smoothie

Tento nápoj je skvělým řešením, zvyšuje úroveň energie, zvyšuje paměť a imunitu. Pravidelná konzumace tohoto nápoje pomůže z těla odstranit všechny toxické látky a snížit také nahromaděný tuk v těle. Skládá se z přírodních látek, z jablka a grapefruitu, což vytváří skvělou silnou kombinaci, které aktivuje některé aminokyseliny. Ty jsou pro proces detoxikace nezbytné.

Skvělé přísady

Grapefruit má skvělou osvěžující chuť, což vám dodá energii na celý den. Je velmi bohatý na vitamín C a glutation, který podporuje přirozený proces detoxikace v játrech. Vitamín C je nezbytný pro detoxikaci a neutralizaci volných radikálů. Glutation hraje také svou roli v různých buněčných procesech, které se v lidském těle odehrávají.

Jablka jsou zase skvělým jídlem pro detoxikaci – jsou bohaté na vitamíny, minerály, vlákninu a další fytochemikálie jako například kyselina jablečná, D-glukarát a flavonoidy. Ty jsou důležité pro úspěšnou detoxikaci. Flavonoidy pomáhají produkovat žluč, což pomáhá játrům zbavit se některých toxinů. Jablka jsou také vynikajícím zdrojem rozpustné vlákniny pektinu, který pomáhá při odstraňování těžkých kovů a potravinářských přísad z lidského těla.

Jednoduchá detoxikace jater

Čistá játra budou opět zdravá a vy tak zabráníte mnoha nemocem a onemocněním. Pravidelné čištění jater pomáhá při odstraňování všech toxinů jako například metabolické vedlejší produkty, pesticidy, insekticidy, mikroorganismy, léky, přísady v potravinách, alkohol, drogy a podobně. Recept, který pomůže dosáhnout tohoto cíle, je jednoduchý. Stačí pouze dvě složky, které jsou k dispozici během celého roku, a je hotovo. Pro co nejlepší efekt je nutno konzumovat tento nápoj nejméně tři týdny. Nejlepší čas na konzumaci je ráno, kdy máte prázdný žaludek, nejméně jednu hodinu před snídaní. Tento recept vám nejen pomůže vyčistit játra, ale také dodává energii. Jak si tento recept připravit?

Ingredience:

  • 1 jablko
  • 2 grapefruity

Postup:

Vezměte grapefruit a jablka, nakrájejte a smíchejte v mixéru. Mixujte do doby, než bude mít smoothie smetanovou strukturu, která bude světle růžová. Nápoj konzumujte ihned po vytvoření, ráno a na prázdný žaludek.

Doporučujeme využívat organické ovoce, jestliže je jablko organické, pak jej můžete využít se slupkou. Pokud ne, doporučujeme oloupat.

Zdroj

Zdroj náhledového obrázku: Depositphotos

Prohlašujeme, že autoři ani provozovatel webu nepřebírají zodpovědnost za případné újmy způsobené využíváním léčebných metod v tomto článku. Ačkoliv jsou recepty, rady nebo léčebné metody v tomto článku a na celém webu Vitalitis.cz psány s nejlepším svědomím autora textu, jejich použití je na vlastní nebezpečí a mělo by probíhat výhradně po konzultaci s vaším lékařem.

Štítky

Podobné články

Back to top button