Péče o těloPřírodní léčbaZdravé tipy

To je důvod, proč jste nafouklí, zbavte se nadýmání a zhubněte přes noc!

Víte, co způsobuje nadýmání? Nadýmání trápí mnoho lidí. Je dobré vědět, že je to běžný zdravotní problém, který je však nepříjemný, jak na pohled, kdy máte břicho mnohem větší, než je, ale způsobuje také zdravotní problémy. Necítíte se dobře a prožíváte nepohodlí.

Helicobacter pylori infekce

Existuje několik věcí, které přispívají k tomuto stavu. Nejčastěji to jsou potraviny, které zadržují v těle vodu a zpomalují trávení. H. pylori infekce může být přítomna u větší poloviny lidí na celém světě. Pravdou je, že většina lidí si ani neuvědomuje, že H. pylori v těle mají. Někdy se totiž infekce neprojeví a vy jí tak nemusíte řešit. Ovšem, pokud se rozvinou příznaky žaludečního vředu, lékař obvykle provádí test na H. pylori infekci. Projeví-li se, můžete jí léčit antibiotiky.

Žádné příznaky

Bohužel většina lidí s H. pylori nebude mít nikdy žádné příznaky. Není zcela jasné, proč tomu tak je. Někteří lidé se mohou narodit s větší odolností proti škodlivým účinkům H. pylori. Známky či příznaky H. pylori infekce se vyskytují jen u hrstky lidí. Může to zahrnovat bolesti břicha, nevolnost, ztrátu chuti k jídlu, časté říhání nebo nadýmání a to i ve chvíli, kdy máte prázdný žaludek.

Zbavte se nadýmání

Jestliže jste tento pocit a tyto problémy nikdy nezažili, pak buďte rádi. V opačném případě pak víte, že se během nadýmání cítíte nepohodlně a nepříjemně. A  obvykle se toho pocitu jen tak nezbavíte, nejde to tak rychle, jak jste možná čekali. Ovšem pozor, nemusíte mít strach, náš článek vám ukáže, jak co nejefektivněji omezit nadýmání. Tento lék je velmi dobrý, pomůže vám zbavit se nafouklého břicha za pouhých šedesát sekund. Jde o jednoduchý a rychlý recept. Stačí se řídit pokyny.

Ingredience:

  • 1 středně velká okurka
  • 1 středně velký citrón
  • 1 lžička strouhaného zázvoru
  • 12 lístků máty
  • 2 litry vody

Postup:

Okurku oloupejte a nakrájejte, citrón nakrájejte. Pak už stačí jen smíchat všechny ingredience do hladké textury. Tohoto nápoje vypijte osm až deset sklenic denně a uvidíte ty výsledky! Tento domácí nápoj obsahuje výkonné složky, které zlepšují proces trávení a zabraňují chuti k jídlu, zácpě a nadýmání. Určitě vyzkoušejte tento domácí recept! Funguje!

Zdroj

Zdroj náhledového obrázku: Depositphotos

Prohlašujeme, že autoři ani provozovatel webu nepřebírají zodpovědnost za případné újmy způsobené využíváním léčebných metod v tomto článku. Ačkoliv jsou recepty, rady nebo léčebné metody v tomto článku a na celém webu Vitalitis.cz psány s nejlepším svědomím autora textu, jejich použití je na vlastní nebezpečí a mělo by probíhat výhradně po konzultaci s vaším lékařem.

Štítky

Podobné články

Back to top button