Péče o těloPřírodní léčba

18 chronických bolestí v těle, které mohou být propojeny s pocity

Lidé dělají velkou chybu, když nevěnují velkou pozornost emociálnímu faktoru, pokud jde o fyzickou bolest, vzhledem k tomu, že se jedná o klíčový faktor. V tomto článku vám představíme 18 chronických bolestí, které mohou být spojeny s vašimi emocemi.

1.         Bolest dásní

Nejistota a absence činností mohou způsobit bolest dásní. Ujistěte se, že rozhodnutí, které jste učinili, je správné a konečné, protože nejistota kromě strachu přináší i bolest dásní.

2.         Bolest v ramenou

Pokud máte pocit bolesti v ramenou, znamená to, že máte emocionální zátěž. Abyste se zbavili této bolesti, snažte se chvíli zapojit rozum a být racionální. Pomůže vám to od potíží v ramenou.

3.         Bolest břicha

Toto trápení souvisí s těžkými životními zkouškami a životními situacemi, které je těžké přijmout a zvyknout si na ně.

4.         Bolest v horní části zad

Pokud máte pocit, že jste ve svém životě příliš sentimentální, můžete pociťovat bolest v horní části zad. Jděte ven s přáteli nebo na rande a váš problém zmizí.

5.         Bolest v křížové kosti a na kostrči

Bolest v kříži a na kostrči je spojena se situací, která ve vás vyvolává stres, úzkost a napětí. Snažte se myslet pozitivně a nedělejte si ze života příliš těžkou hlavu.

6.         Bolest v loktech

Pokud máte co dočinění s bolestí v loktu, ujistěte se, že relaxujete a odpočíváte. Soustřeďte se na věci, které vás trápí a snažte se je vyřešit. Uleví se vám v obou případech.

7.         Bolest hlavy

Trápí vás bolest hlavy? Tak odpočívejte, relaxujte a soustřeďte se jen na pozitivní věci. Jednou za čas si odpočiňte a udělejte si radost. Také nezapomínejte pít.

8.         Bolest ve svalech

Je spojena se schopností ovlivnit situace každodenního života. Někdy zkrátka nic nezmůžete a musíte věci přijmout tak, jak jsou.

9.         Bolest v krku

Bolest v krku je často spojována s příliš častým omlouváním. Ujistěte se, že jste opravdu na vině. a potom se omlouvejte. Ne vždy musíte být vy ti špatní.

10.   Bolest na hrudi

Vážnou zátěží v životě může být bolest na hrudi, která je spojena s nepříjemnou situací, jíž musíte čelit. Může se jednat o neshody v domácnosti nebo v práci. Vyřešte vaše problémy a bolest zmizí jako pára nad hrncem.

11.   Bolest v rukou

To se stane, pokud něco chcete tak moc, ale stejně toho nedosáhnete. Je zapotřebí se oprostit od svých snů, které vám nevyšly.

12.   Bolest v bocích

V případě, že se neumíte adaptovat na změny, čeká vás bolest v bocích. Jakmile přijměte změny ve svém životě, uleví se vám.

13.   Bolest při pohybu

Nedostatek zkušeností a strach z nových zážitků vyvolává bolest svalů, která se projeví při pohybu. Tak uvolněte svoji mysl a přijměte nové zážitky do svého života.

14.   Častá únava

Nuda je nepříjemná. V případě časté nudy se dostaví vyčerpání, které se postupem času promění v bolest. Spánek, fyzické aktivita a radost vás zbaví tohoto problému.

15.   Bolest v nohou

Vzhledem k tomu, že naše nohy jsou citlivé a mohou odhalit negativní emoce téměř okamžitě, první projevem je bolest v nohou. Deprese je také častým důvodem, proč vás bolí nohy.

16.   Bolest v kolenou

Některé věci nejsou vždy ideální a nepotřebují tolik pozornosti. Pokud se na něco příliš soustředíte, může se objevit bolest v kolenou, jež je velmi nepříjemná.

17.   Bolest v zubech

Bolavé zuby jsou způsobeny v situacích, ve kterých si nevíme rady a nemáme s nimi takové zkušenosti. Přivolejte si někoho na pomoc a bolest zubů zmizí během okamžiku.

18.   Bolest v kotníku

Nedostatek radosti ze života vede k bolesti v kotníku. Nejlepším řešením je být v kontaktu s lidmi a vyrazit si do společnosti.

zdroj

Zdroj náhledového obrázku: Depositphotos

Prohlašujeme, že autoři ani provozovatel webu nepřebírají zodpovědnost za případné újmy způsobené využíváním léčebných metod v tomto článku. Ačkoliv jsou recepty, rady nebo léčebné metody v tomto článku a na celém webu Vitalitis.cz psány s nejlepším svědomím autora textu, jejich použití je na vlastní nebezpečí a mělo by probíhat výhradně po konzultaci s vaším lékařem.

Štítky

Podobné články

Back to top button