Péče o tělo

Zbavte se nepříjemných chloupků kolem rtů

Knírek u žen není ničím novým. Naštěstí dnes existuje mnoho způsobů a přírodních řešení, které vám pomohou tuto nepříjemnou kosmetickou záležitost vyřešit. Pojďme na to.

Želatina

knírekJemný knír odstraníte pomocí želatiny. Jediné, co musíte udělat, je smíchat polévkovou lžíci želatiny, dvě polévkové lžíce mléka, pár kapek citrónové šťávy a levandulového esenciálního oleje. Promíchejte všechny složky a vložte je na 15 sekund do mikrovlnné trouby. Následně aplikujte přípravek na kritické oblasti a po pěti minutách směs odstraňte.

Kurkuma

Opět velmi jednoduchá a účinná zbraň proti ochlupení. Na pastu použijete ½ šálku kurkumy a dostatečné množství mléka. Tak vytvoříte jemnou, ale pevnou pastu. Naneste na postižené místo a jemně třete kruhovým pohybem.

Meruňky

Na tento přípravek potřebujete ½ šálku sušených, najemno rozmixovaných meruněk a jednu lžičku medu. Aplikujte směs na obličej a nechte ji působit zhruba pět minut. Po uplynutí doby odstraňte pastu pomocí krouživého pohybu.

Zdroj

Zdroj náhledového obrázku: Depositphotos

Prohlašujeme, že autoři ani provozovatel webu nepřebírají zodpovědnost za případné újmy způsobené využíváním léčebných metod v tomto článku. Ačkoliv jsou recepty, rady nebo léčebné metody v tomto článku a na celém webu Vitalitis.cz psány s nejlepším svědomím autora textu, jejich použití je na vlastní nebezpečí a mělo by probíhat výhradně po konzultaci s vaším lékařem.

Štítky

Podobné články

Back to top button