Péče o těloPřírodní léčbaZdravé tipy

Směs medu, citrónu a skořice pomůže zhubnout 4 kilogramy za týden

Proces hubnutí zná snad každý, mnoho lidí drží různé diety a snaží se tak nadbytečné kilogramy shodit. Mnozí si myslí, že hubnutí vyžaduje přísné diety. Ne vždycky. Ke správnému hubnutí potřebujete pít dostatečné množství vody, pravidelný pohyb a také se správně stravovat. Tělesná hmotnost se určuje podle množství energie, které najdete v potravinách. Tato energie se měří v kaloriích. Jestliže nechcete zhubnout, je nutno jíst stejné množství kalorií, které stihnete během dne spálit. Jestliže zhubnout chcete, pak svou denní dávku kalorií musíte snížit a hlavně začít jíst zdravě.

Nápoje, které pomohou

A co víc, existuje mnoho nápojů, které mohou podpořit proces hubnutí a napomoci mu k urychlení. Přinášíme vám některé z nich. Chcete-li zhubnout, ale stále se vám to nedaří, možná vám pomůže tento nápoj. Jde o směs medu, citrónu a skořice. Tento mocný nápoj pomůže podpořit trávení, proces hubnutí a navíc ještě odstraní toxiny z těla. Do značné míry je to způsobeno pektinem, který je přítomný v citrónu. Ten pomáhá člověku, aby se delší dobu cítil plný a udržel tak své chutě na uzdě. Kromě toho pomáhá citrón, med a směs vody vytvořit v žaludku zásadité prostředí, které napomáhá k lepšímu odbourávání nahromaděného tuku.

Na druhé straně skořice zlepšuje trávení, reguluje produkci inzulinu a strukturu sacharidů. Zlepšuje vstřebávání živin z potravin a tím pádem pomáhá udržovat pocit sytosti a snížit pocit hladu. Právě tím vám v hubnutí pomáhá. Med je navíc také vynikající dochucovadlo, je plný vitamínů a minerálních látek, které tělo podpoří.

Ingredience:

  • 1 sklenice teplé vody
  • 1 lžíce surového medu
  • 1 lžička čerstvé skořice
  • Šťáva z poloviny citrónu

Postup:

Nasypte skořici do sklenice, přidejte med a citrónovou šťávu. Dobře smíchejte, aby vznikla pasta a přidejte teplou vodu. Opět dobře promíchejte. Konzumujte jednou denně a nejlépe na lačný žaludek. Nepoužívejte tento lék k léčení zdravotního problému, nenahrazuje jej za léky. Lék pomáhá k hubnu.

Zdroj

Zdroj náhledového obrázku: Depositphotos

Prohlašujeme, že autoři ani provozovatel webu nepřebírají zodpovědnost za případné újmy způsobené využíváním léčebných metod v tomto článku. Ačkoliv jsou recepty, rady nebo léčebné metody v tomto článku a na celém webu Vitalitis.cz psány s nejlepším svědomím autora textu, jejich použití je na vlastní nebezpečí a mělo by probíhat výhradně po konzultaci s vaším lékařem.

Štítky

Podobné články

Back to top button