Péče o tělo

Zbavte se přebytečných kil pomocí zábalové techniky

Zábalové techniky jsou velmi populární od 80. let. Pomáhají zpevnit pokožku, shodit přebytečná kila a zbavit se nahromaděné vody. Nyní vám ukážeme, jak si udělat vlastní domácí zábal, který vám pomůže s řadou nemocí a zdravotních problémů. Níže naleznete podrobný návod, jak na to.

Jak na domácí zábaly

V prvé řadě si kupte krém, který pomáhá spalovat tuky a podporuje zdravou pokožku a krásnou pleť. Pokud nechcete zábalem zhubnout, ale třeba jen mít krásnou pleť, vyberte si takový krém, který podporuje vaše úsilí. Aktivní krémy pomáhají zbavit se přebytečné vody.

Tento způsob hubnutí není dlouhotrvající, ale skvěle pomáhá v momentě, kdy se potřebujete dostat do šatů, které jsou o jedno nebo dvě čísla menší. Oblíbené zábaly na ztrátu přebytečné vody jsou za pomoci oleje s vitamínem E a síranu hořečnatého. Po 45 minutách získáte minimálně jedno číslo dolů.

Zábaly vám pomohou eliminovat strie, které se vyskytují v průběhu věku. Kromě toho účinné látky olejů dělají vaši kůži měkčí a příjemnější.

Jak si tedy připravit domácí zábal? Je to jednoduché. Očistěte své tělo a potřete oblast, kterou chcete zabalit účinným krémem s aktivními složkami. Vezměte strečovou folii a zabalte tělo do folie. Neutahujte příliš těsně, ale zároveň se snažte zpevnit celé tělo. Nechte působit zhruba 45 minut a poté si zábal sundejte. Budete překvapeni výsledky, které vás ohromí.

zdroj

Zdroj náhledového obrázku: Depositphotos

Prohlašujeme, že autoři ani provozovatel webu nepřebírají zodpovědnost za případné újmy způsobené využíváním léčebných metod v tomto článku. Ačkoliv jsou recepty, rady nebo léčebné metody v tomto článku a na celém webu Vitalitis.cz psány s nejlepším svědomím autora textu, jejich použití je na vlastní nebezpečí a mělo by probíhat výhradně po konzultaci s vaším lékařem.

Štítky

Podobné články

Back to top button