Péče o těloPřírodní léčbaZdravé tipy

Recept na vitamínovou bombu, která posílí váš imunitní systém

Existují určitá roční období, která mohou způsobovat zdravotní problémy. Ve chvíli, kdy začíná být zima, mnoho z nás podlehne nachlazení nebo chřipce. A to může způsobovat mnoho zdravotních problémů. V těchto dobách je imunitní systém méně odolný, takže je velmi důležité udržovat zdravý imunitní systém. Existuje mnoho léků a receptů, které vám pomohou imunitu posílit.

Lék, který pomůže

Vybrali jsme pro vás jeden z nejlepších léků, které pomáhají. Znali jej už naši prarodiče a velmi pomáhá i dnes. I lékaři je velmi vysoce ceněn. Jde o lék zcela přírodní, nevyužívá žádné chemické látky. Navíc jej můžete jednoduše připravit doma, je finančně nenáročný, nestojí mnoho peněz. Jak jej připravit?

Ingredience:

  • 500g rozinek
  • 500g sušených meruněk
  • 500g fíků
  • 500g vypeckovaných švestek
  • 500g medu
  • 2 šálky vlašských ořechů
  • 1 citron

Postup:

Vezměte všechny suroviny kromě medu, dejte jej do mixéru nebo mlýnku na maso a semelte. Následně přidejte med a opět vše smíchejte, dokud nevznikne hladká pasta. Poté jí dejte do skleněných lahví a uchovávejte v lednici.

Jak konzumovat?

Postačí jedna polévková lžíce. Tu konzumujte na lačný žaludek a to třikrát denně, půl hodiny před jídlem. Jde o skutečnou vitamínovou bombu, která disponuje zdravými látkami, prvky, které posilují imunitu nejen dětí, ale také dospělých. Vyzkoušejte tento recept, je skutečně skvělý!

Zdroj

Zdroj náhledového obrázku: Depositphotos

Prohlašujeme, že autoři ani provozovatel webu nepřebírají zodpovědnost za případné újmy způsobené využíváním léčebných metod v tomto článku. Ačkoliv jsou recepty, rady nebo léčebné metody v tomto článku a na celém webu Vitalitis.cz psány s nejlepším svědomím autora textu, jejich použití je na vlastní nebezpečí a mělo by probíhat výhradně po konzultaci s vaším lékařem.

Štítky

Podobné články

Back to top button