Jídlo a stravováníPřírodní léčba

Zhubněte za pár dní úžasná 4 kila. Poradíme vám jak na to

Být obézní a bojovat s nadváhou je někdy úmorné a dost složité. V dnešním článku si ukážeme, jak se zbavit přebytečných kilogramů za několik dní a celkem snadnou cestou. Vyhněte se škodlivým dietám a vyzkoušejte osvědčenou metodu, kterou si zamilujete.

Následující nápoj by měly být konzumovány 4 dny v řadě. Výsledky budou ohromné. Kromě toho kombinujte tento způsob hubnutí s pravidelným fyzickým cvičením a zdravou stravou. Jako bonus vás potěší fakt, že všechny ingredience jsou vyrobeny z levných a snadno dostupných ingrediencí.

Koktejl na hubnutí

Složení:
• 8 sklenic vody
• 1 lžička strouhaného zázvoru
• 12 listů čerstvé máty a 1 čajová lžička sušené máty
• 1 středně velká okurka nakrájená na plátky
• 1 středně velký citron

Ve velké míse smíchejte všechny suroviny a nechte je přes noc v ledničce. Poté vše rozmixujte, až dostanete středně hustý koktejl. Hustotu můžete regulovat pomocí vody. Za celý den vypijte 4-5 sklenic. Začněte pít na lačný žaludek ještě před snídaní.

Za pouhé dva dny pocítíte úbytek na váze. Pokud budete tento program dodržovat s pravidelným cvičením, výsledky se ukážou a budou znatelné.

Pijte nápoj po dobu 4 dnů a poté si dejte týden odpočinku. Následně vše opakujte.
zdroj

Zdroj náhledového obrázku: Depositphotos

Prohlašujeme, že autoři ani provozovatel webu nepřebírají zodpovědnost za případné újmy způsobené využíváním léčebných metod v tomto článku. Ačkoliv jsou recepty, rady nebo léčebné metody v tomto článku a na celém webu Vitalitis.cz psány s nejlepším svědomím autora textu, jejich použití je na vlastní nebezpečí a mělo by probíhat výhradně po konzultaci s vaším lékařem.

Štítky

Podobné články

Back to top button