Jídlo a stravováníPéče o těloPřírodní léčba

Zbavte se závislosti na sladkosti, očistěte své tělo od parazitů a snižte svoji váhu

Toužíte po sladkostech 24 hodin denně? Bohužel většina lidí má závislost na cukru. Přemýšleli jste někdy proč?

Existují dva hlavní důvody této závislosti. Jedním z nich je stres. Dalším problémem jsou parazité. Když se jí hodně sladkostí, vytváří se v těle podmínky pro hromadění hlenu. Plísně a bakterie se začnou kupit v hlenu. Podle statistik trpí třetina populace parazitární infekcí. Mnohdy si to ani nakažení lidé ani neuvědomují.

Z čeho se parazité živí

Parazité, kteří se žijí ve vašem těle, vám berou vaši energii. Máte-li chuť na něco sladkého, je to z důvodu ztráty energie. Parazité totiž kradou vaši energii a glukóza je jednou z možností, jak si doplnit energii do těla. Současně se s tím však vytváří tuková vrstva, která působí tak, že chrání váš organismus.

Obecně platí, že čím víc parazitů v těle, tím silnější vrstva tuku. Existuje skvělý způsob, jak se zbavit parazitů, normalizovat váhu a zbavit se chuti na sladkosti. Jakmile přestanou parazité užírat vaši energii, zmizí ospalost, únava, bolest hlavy, zklidní se váš metabolismus a mnoho dalšího.

Očištění těla musíte provádět dvakrát do roka, tedy jednou za šest měsíců. Jednou z nejúčinnějších metod pro očištění těla je populární lidový lék. Máme pro vás jednoduchý návod, jak na to.

Čištění těla od parazitů – lněné semínko a hřebíček

Lněné semínko a hřebíček jsou účinné na všechny typy parazitů. Pro přípravu směsi na očištění těla, je potřeba 10 dílů lněného semínka a jeden díl sušeného květu hřebíčku (např.: 100 g. lněného semínka a 10 g. hřebíčku). Rozemelte tuto směs.

Užívejte každý den 2 ploché lžíce této směsi po dobu tří dnů. Prášek může být přidán během přípravy jídel při vaření nebo můžete vypít sklenici teplé vody (nejlépe ráno). Po třech dnech užívání této směsi si dejte pauzu po dobu 3 dnů. Poté opakujte postup dokola. Směs konzumujte v kuse po dobu jednoho měsíce.

Nenechte se zmást v momentě, kdy bude vaše tělo reagovat podrážděné, jako je svědění, vyrážky, herpes, změna barvy stolice, moči atd. Jedná se pouze o znamení, že se vaše tělo čistí.

Jedná se o velmi účinný nástroj, jak očistit své tělo od toxinů a nezdravých látek. Výsledkem budete ohromeni. Během jednoho měsíce získáte energii a mladé tělo odolné proti všem chorobám.

źdroj

Zdroj náhledového obrázku: Depositphotos

Prohlašujeme, že autoři ani provozovatel webu nepřebírají zodpovědnost za případné újmy způsobené využíváním léčebných metod v tomto článku. Ačkoliv jsou recepty, rady nebo léčebné metody v tomto článku a na celém webu Vitalitis.cz psány s nejlepším svědomím autora textu, jejich použití je na vlastní nebezpečí a mělo by probíhat výhradně po konzultaci s vaším lékařem.

Štítky

Podobné články

Back to top button