Spolupráce

Kvalitní školní batoh je nezbytná pomůcka každého školáka

Pokud jste rodiče školáka, ať už malého či staršího, víte, že nepostradatelnou součástí jeho výbavy jsou kvalitní školní batohy. Při výběru není vhodné hledět pouze na cenu, ale je potřeba také myslet na ergonometrii. Nezanedbatelná není ani hmotnost prázdného batohu, neboť školních pomůcek a potřeb, které v něm děti nosí, je velké množství. To vše vám nabízí český výrobce STIL a ještě mnohem více. Kromě velmi kvalitního provedení a nízké váhy si můžete vybrat i celou řadu výhodných setů, které, kromě batohu, obsahují penál, zástěrku, peněženku nebo další potřeby. Vše je sladěno do stejného designu. S výrobky značky STIL se můžete setkat téměř v každém papírnictví. Naleznete je v sekci dárkového balení, ubrousků, blahopřání nebo párty programu.

Proč právě STIL?

Všechny školní batohy z nabídky splňují všechny požadavky na kvalitu i ergonometrii. Velmi dobře sedí na zádech, nikde netlačí. Polstrování je pevné a pro jeho výrobu se využívají pouze prodyšné materiály. Dno batohu je vyztužené a tvarově stálé, a to díky pevnému materiálu, který tvoří jeho základ. Vnitřní prostor je velmi prakticky členěn. Samozřejmostí jsou vnější bezpečnostní prvky.

Výrobci berou v potaz i to, že postava dítka školou povinného se stále vyvíjí. Tento fakt se odráží i na ergonometrii školních batohů. Mezi základní parametry patří ergonometrická záda batohu, hrudní pás a nastavitelné popruhy. Díky šikovnému vnitřnímu členění je veškerý obsah rovnoměrně rozdělen a batoh je tak vyvážen.

Tipy pro vás

Každá věková kategorie má na školní batoh jiné nároky, na což samozřejmě výrobce STIL pamatuje.

Vstup do školy je pro většinu dětí velká událost, která je spojována i s nákupem školní aktovky. Malým dětem především záleží na designu. Všechny výše uvedené vlastnosti uvítají rodiče a děti zase nádherné barevné provedení.

Kolekce batohů pro žáky 2. stupně nabízí široký výběr z celé řady barev i vzorů, které jsou vhodné pro chlapce i děvčata. Motivy i barevné kombinace jsou nadčasové a v žádném případě se neokoukají.

I studenti potřebují kvalitní batohy, do kterých se vejdou všechny nutné školní potřeby. Společnost STIL pamatuje i na potřeby studentů a nabízí batohy kvalitní, s dostatkem prostoru a se zajímavým designem.

Podobné články

Back to top button