OstatníPéče o těloPřírodní léčba

Jednoduchý a snadný způsob, jak se zbavit lupů!

Lupy jsou velmi nepříjemné a často se jich marně zbavujeme řadu měsíců. A co více, někdy se sice pomocí šamponu dají odstranit, ale jakmile jej změníte, lupy se opět objeví. Můžete vyzkoušet jednoduchý a přírodní způsob, jak jim dát sbohem navždy. Je to snadné. Nebudete k tomu potřebovat žádné speciální přípravky. Vše, co potřebujete, najdete doma.

Síla jablečného octa

Jablečný ocet je vynikající produkt, který je nejen vhodný pro vaření a do kuchyně, ale také pro další a další věci. Jde o víceúčelový produkt, který pomáhá při čištění nejrůznějších skvrn, při hubnutí a podobně. Je tedy jasné, že snad každý má sklenici jablečného octa v kuchyni. Jablečný ocet kromě jiného pomáhá vlasy zbavovat lupů a dodávat jim na kráse a rozzářit je.

index

Jak jablečný ocet použít?

Použití jablečného octa je lehké. Stačí jej přelít do rozprašovače a postříkat jím vlasy, poté je učesat. Na hlavu si dejte koupací či jinou čepici, která ocet zafixuje a nechte působit zhruba třicet minut. A máte hotovo! Tento postup doporučujeme opakovat dvakrát týdně, a to podle toho, jak moc silné lupy máte. Vlasy po ošetření umyjte běžně šampónem. Ocet má velmi nepříjemný pach, proto vlasy myjte důkladně.

Antibakteriální čištění do hloubky

Jablečný ocet je antibakteriální. To je velmi skvělé pro hloubkové čištění vlasů a vlasovou pokožku. Disponuje také protizánětlivými vlastnostmi. Může pomoci uklidňovat otoky či jakékoliv jiné škrábnutí.

Vyzkoušejte tento recept a zbavte se lupů! Jde to rychle a bez speciálních přípravků.

Zdroj

Zdroj náhledového obrázku: Depositphotos

Prohlašujeme, že autoři ani provozovatel webu nepřebírají zodpovědnost za případné újmy způsobené využíváním léčebných metod v tomto článku. Ačkoliv jsou recepty, rady nebo léčebné metody v tomto článku a na celém webu Vitalitis.cz psány s nejlepším svědomím autora textu, jejich použití je na vlastní nebezpečí a mělo by probíhat výhradně po konzultaci s vaším lékařem.

Štítky

Podobné články

Back to top button