KrásaPéče o těloPřírodní léčba

Naučte se využívat kávové sérum – velice efektivního pomocníka pro tmavé kruhy pod očima

Káva. Bez ní si dnes někteří lidé neumí představit život. Ráno si uvaříte šálek svého oblíbeného čaje, který vás nakopne a dodá vám energii do dalšího dne. Další hrneček si uvaříte v práci během dopoledne a odpoledne si jí dáte třeba doma. Káva je určitě dobrým pomocníkem pro energii, podporuje metabolismus, zlepšuje elasticitu pokožky. Má další pozitivní účinky. Využijte kávu i v dalších směrech!

Káva jako kosmetický přípravek

Je velmi dobrým a účinným přídavkem pro peeling, prospívá pleti, metabolismus a dalším a dalším věcem. Káva je zkrátka skvělou pomocí, nemusíte jí jen popíjet. Kofein v kávě obsažený má skvělé antioxidační účinky, které vám umožní obnovu buněk. V oblasti očí má káva také velmi dobré a pozitivní účinky. Může mírnit oteklá víčka, pomáhá unaveným očím. Její vliv je také skvělý pro tmavé kruhy pod očima. Milovníci kávy jistě zaplesají!

Milujete kávu? Je to pro vás nezbytný pomocník pro rychlý přísun energie? Káva má skvělé účinky pro tmavé kruhy pod očima, mírní také otoky očí. Existuje spousta krémů, sér, různých prostředků, které pomáhají na tyto problémy. Bývají drahé a ne vždycky stoprocentně účinné. Vyzkoušejte něco, co funguje, něco, co je levné, rychlé a bez chemických látek. Vytvořte si doma jednoduché oční sérum. Na oči funguje perfektně!

Co budete potřebovat:

  • 3 polévkové lžíce stoprocentní čisté instantní kávy
  • 6 – 7 polévkových lžic stoprocentně čistého mandlového oleje

Jak postupovat:

V misce smíchejte stoprocentně čistý mandlový olej a instantní kávu. Pořádně promíchejte, dokud nebude káva spojená s olejem. Toto sérum uchovávejte ve skleněných lahvích nebo ji jednoduše nechávejte v misce, kterou pečlivě uzavřete. Nechejte týden pracovat, poté směs protřepejte, dobře promíchejte. Hotové sérum přelijte ho lahvičky a uzavřete.

Jak používat:

Každý večer před spaním si dejte kapku séra na prsty a vklepávejte pod oči. Následně jděte spát a nechejte sérum účinkovat.

Jaké výhody má kávové sérum?

Kofein v kávě může pomoci vypnout pokožku, vyhladit ji, bojovat s volnými radikály a také je skvělý pro omezení tmavých kruhů pod očima. Kávová zrnka mají protizánětlivé vlastnosti, které pomáhají snižovat zarudnutí a otoky, popřípadě dokonce umí eliminovat tmavé kruhy pod očima. Umí také pracovat s otoky.

Káva je jedním z nejbohatších zdrojů antioxidantů. Právě antioxidanty jsou pro pokožku velmi důležité, protože chrání pokožku před volnými radikály, které mohou jakkoliv narušovat nebo poškozovat pokožku.

Mandlový olej má zesvětlovací vlastnosti, napomáhá také změkčení pleti. Pomáhá také předcházet jemným vráskám, které se vyskytují pod očima. Pokud se toto sérum využívá pravidelně, pak jsou tyto účinky opravdu viditelné.

Zdroj náhledového obrázku: Depositphotos

Prohlašujeme, že autoři ani provozovatel webu nepřebírají zodpovědnost za případné újmy způsobené využíváním léčebných metod v tomto článku. Ačkoliv jsou recepty, rady nebo léčebné metody v tomto článku a na celém webu Vitalitis.cz psány s nejlepším svědomím autora textu, jejich použití je na vlastní nebezpečí a mělo by probíhat výhradně po konzultaci s vaším lékařem.

Štítky

Podobné články

Back to top button