OstatníPéče o tělo

Zlepšete svůj zrak s pomocí jednoduchého receptu!

Máte problémy se zrakem? Přijde vám, že se postupně zhoršuje? Zrak postupem času ztrácí svou kvalitu, u někoho to jde rychleji, u někoho zase pomaleji; někdo nosí brýle od útlého věku, někdo po nich musí sáhnout ve třiceti nebo ve stáří. Pokud brýle nechcete nosit, můžete se nechat operovat. I když je dnes operace očí poměrně jednoduchým a rutinním zákrokem, mohou se objevit komplikace. A co víc, takovéto ošetření bývá poměrně drahé.

Problémy spolu s věkem

Tyto problémy se zrakem se objevují až u poloviny lidí po dosáhnutí čtyřicítky. Tito lidé mohou mít problémy s viditelností na blízké vzdálenosti, zejména pak na čtení a práci s počítačem. To je jeden z nejčastějších problémů, které se objevují u dospělých lidí ve věku 41-60 let. Tato změna se nazývá presbyopie a v průběhu času se bude rozrůstat.

Ze začátku budete držet knihy, časopisy a podobně dále od očí, abyste je viděli jasně. Nebo možná bude potřeba nasadit brýle, abyste lépe viděli. Zvláště pak venku nebo v místech, kde je osvětlení tlumené a může způsobovat problémy se čtením.

Jestliže již brýle nebo kontaktní čočky nosíte a objevují se problémy s viděním, budete muset změnit dioptrie nebo změnit typ skel. Ovšem lidé, kteří trpí presbyopií, mají nyní opravdu velmi dobré možnosti, jak svůj zrak můžete zlepšit.

Alternativní léčba

Slavný ruský chirurg a lékař užíval v šedesátých letech tradiční a alternativní medicínu k léčbě špatného zraku. A pomohlo mu to zlepšit celkově zrak a bránilo v dalším možném zhoršení vidění. Doporučil také pacientům směs podle alternativní medicíny. Každý byl tímto výsledkem naprosto ohromen. Tento lék se stal velmi rozšířeným a pomohl několika lidem.

Ingredience:

  • 4 unce organické šťávy z aloe vera
  • ½ šálku rozdrcených ořechů
  • 1 kávová lžička organického medu
  • 1 malý organický citron

Postup:

Stačí všechny ingredience smíchat v misce a lék máte připraven. Konzumujte směs zhruba 30-45 minut před jídlem třikrát denně. Nechejte 2-4 týdny a uvidíte, že začnete pozorovat pozitivní změny ve vidění.

Skvělá aloe vera

Rostlina Aloe vera je známá a po staletí využívána pro krásu a zdraví. Má skvělé léčivé vlastnosti. Jméno má tato rostlina podle arabského slova Alloeh, což znamená zářící hořká substance. Vera je zase z latiny a znamená pravda. Před dvěma tisíci lety řečtí vědci považovali aloe vera za všelék. Nazývali jí rostlinou nesmrtelnosti. Dnes se využívá pro mnoho účelů, třeba v dermatologii.

Kde všude může aloe vera pomoci:

  • Hemeroidy
  • Kardiovaskulární problémy
  • Nemoci ledvin
  • Poruchy gastrointestinálního traktu
  • Antivirová a protinádorová aktivita
  • Hydratační účinky
  • Působí proti stárnutí
  • Snižuje zánět

Zdroj

Zdroj náhledového obrázku: Depositphotos

Prohlašujeme, že autoři ani provozovatel webu nepřebírají zodpovědnost za případné újmy způsobené využíváním léčebných metod v tomto článku. Ačkoliv jsou recepty, rady nebo léčebné metody v tomto článku a na celém webu Vitalitis.cz psány s nejlepším svědomím autora textu, jejich použití je na vlastní nebezpečí a mělo by probíhat výhradně po konzultaci s vaším lékařem.

Štítky

Podobné články

Back to top button