Spolupráce

Výuka cizích jazyků

Znalost alespoň jednoho světového jazyka je v dnešním globalizovaném světě téměř nezbytností. Má to mnoho výhod zejména při cestách do zahraničí, ale jednotlivec má také mnohem větší šanci uplatnit se na pracovním trhu. Firmy, které chtějí obstát v tvrdé konkurenci na obchodních trzích, potřebují jazykově vybavené zaměstnance. Jak jednotlivci, tak i společnosti mohou využít nabídku Institutu jazykového vzdělávání, který pořádá jazykové kurzy Praha.

Tipy na jazykové kurzy

Zájemci z řad běžné veřejnosti i firmy si mohou vybírat  z řady kurzů, jako je například pomaturitní studium angličtiny, víkendové nebo letní kurzy angličtiny, ale i individuální kurzy cizích jazyků. Vybrat si můžete z 20 cizích jazyků. Velice výhodné a oblíbené jsou jazykové kurzy pořádané přímo ve firmách. Výuka probíhá přitažlivou a zábavnou formou, která zaměstnance baví a zároveň je velice efektivní. Jazyková škola, resp. její pedagogové, nejprve  zjistí úroveň znalostí zaměstnanců a podle toho zvolí formu vzdělávání. Výuku připraví do posledního detailu, čímž ušetří zaměstnancům i zaměstnavatelům čas, nervy i peníze.

Speciální jazykové kurzy

Mnoho odborníků, kteří se chtějí nadále vzdělávat ve svém oboru, vyhledává možnost výuky zaměřené na svůj obor. Nejrozšířenějším světovým jazykem je angličtina, a tak i mnohé zahraniční odborné studie, články, nebo semináře jsou převážně v angličtině. Například pro právníky jsou pořádány odborné kurzy angličtiny pro právníky zaměřené na procvičení komunikačních schopností ve světě práva a použití právnické angličtiny v praxi. Kurz je rozdělen do několika témat, jako je například kariéra právníka, smluvní, trestní a obchodní právo. Rovněž lékaři a  zdravotní sestry mají možnost si osvojit slovní zásobu týkající se stavby lidského těla a nejčastějších onemocnění ve speciálních kurzech pro tuto profesi. Speciální odborné kurzy probíhají 1x týdně 90 minut ve skupinách 4-6 studentů.

Kde se škola nachází?

Institut jazykového vzdělávání s.r.o. sídlí přímo v centru Prahy, a to v Paláci Lucerna na Václavském náměstí. To je výhodné nejen pro Pražáky, ale i pro „přespolní“, neboť jazyková škola je u stanice metra Můstek.

Podobné články

Back to top button