Spolupráce

Nový projekt Malešický háj slibuje bydlení se skvělou dostupností blízkosti přírody

Bydlení v Praze je tradičně velmi žádané, ale také obtížně dostupné. A to nejen kvůli vysokým cenám, ale také kvůli nedostatku nové výstavby. Stávající počet bytů na prodej jednoduše není schopen nasytit poptávku, která rok od roku roste. Na tu reaguje i nový projekt Malešický háj.

Dostupnost a maximální komfort

Jde o nové byty postavené v příjemném zákoutí Prahy 10. Na první pohled jste tedy doslova na dosah přírody, ale zároveň je zachována komfortní dostupnost jak pro lidi, kteří cestují MHD, tak také pro auta. Jde o celkem pět nových bytových domů, ve kterých bude 107 jednotek. Mezi hlavní lákadla patří mimo skvělou dostupnost do centra také naprostý klid, zázemí a plné soukromí. Celý projekt novostavby Malešice se snaží vyhovět mnoha různým skupinám lidí. Vyberou si nejen ti, kteří preferují menší bydlení pro jednoho či pro pár, ale také rodiny, které potřebují více prostoru. V nabídce jsou tedy byty od 31 m2 a ž po velké apartmány, které překvapí velmi velkorysou plochou 139 m2.

Moderní bydlení

Chybět nebude ani moderní vybavení a možnost užívat si bydlení v souladu s přírodou. Proto je každý byt doplněn také balkonem, terasou nebo předzahrádkou, kde můžete pěstovat květiny, ale třeba i užitnou zeleninu. V dnešní době má skoro každá rodina alespoň jedno auto, a proto jsou domy vybaveny garážemi ve dvou podzemních podlažích a k dispozici jsou sklepní kóje pro uskladnění sezónního vybavení.

Prodej bytů Praha 10

Zvažujete nákup nemovitosti v této oblasti? Byty Praha 10 jsou dobrá volba – jedná se o lukrativní čtvrť, která společně s novými byty přiláká také mladé a perspektivní rodiny, které budou městskou část dále přetvářet na místo plné života. Novostavby Malešice se pyšní dokonalou polohou, která je předurčuje k tomu, aby cena nemovitostí v budoucnu rostla, a váš byt se stal i dobrou investiční příležitostí. Velmi snadno se odtud dostanete do centra, ale také stejně snadno vyjdete ven z metropole směrem do přírody. Nové byty Malešice budou dokončeny ke konci roku 2022 a do roku 2023 už můžete vstoupit s novým bydlením. Více o projektu najdete na stránkách developera projektu Metrostav Development.

Zdroj náhledového obrázku: Pixabay

Zdroj náhledového obrázku: Depositphotos

Prohlašujeme, že autoři ani provozovatel webu nepřebírají zodpovědnost za případné újmy způsobené využíváním léčebných metod v tomto článku. Ačkoliv jsou recepty, rady nebo léčebné metody v tomto článku a na celém webu Vitalitis.cz psány s nejlepším svědomím autora textu, jejich použití je na vlastní nebezpečí a mělo by probíhat výhradně po konzultaci s vaším lékařem.

Podobné články

Back to top button