OstatníPéče o tělo

Vyzkoušejte: Pouze dva poháry denně a za 7 dní máte ploché břicho

Kdo by neznal problémy s nadbytečnými kilogramy. Každý se s nimi snaží bojovat a hubnout. Zkoušíte různé diety, cvičení a metody, které mohou pomoci. Ovšem ne vždy pomáhají. Existuje tento nápoj, který je velmi dobrý a účinný. Mnoho žen, které tento nápoj vyzkoušelo, uvedlo, že každý den mohou ztratit asi ½ palce v pase.

Hubnoucí nápoj

Jde o skvělý nápoj, který může pomoci s přírůstky hmotnosti a zároveň také může pomoci s větším bříškem. Jde o nápoj, který je zdravý, kompletně detoxikuje lidské tělo a odstraňuje všechny škodlivé toxiny. Zlepší se také mozek a funkce mozku, pomůže se zadržováním vody v těle a celkové zdraví se zvýší. Příprava tohoto nápoje je jednoduchá, finančně nenáročná. Co potřebujete k přípravě tohoto zdravého nápoje?

Ingredience:

  • 1 šálek čerstvě vymačkané organické grapefruitové šťávy (nemáte-li rádi chuť grapefruitu, poté můžete využít pomerančovou šťávu)
  • 2 lžíce organického jablečného octa
  • 1 lžička surového organického medu

Postup:

Všechny výše uvedené přísady dejte do mixéru a promíchejte, dokud nedosáhnete hladké a homogenní struktury. Nyní máte hotovo.

Jak konzumovat:

Tento skvělý a zdravý nápoj se doporučuje konzumovat před obědem a večeří a to každý den po dobu sedmi dní. Uvidíte, jak se oblast vašeho pasu mění. Tuto metodu můžete opakovat dalších sedm dní. Přináší skvělé výsledky!

Zdroj

Zdroj náhledového obrázku: Depositphotos

Prohlašujeme, že autoři ani provozovatel webu nepřebírají zodpovědnost za případné újmy způsobené využíváním léčebných metod v tomto článku. Ačkoliv jsou recepty, rady nebo léčebné metody v tomto článku a na celém webu Vitalitis.cz psány s nejlepším svědomím autora textu, jejich použití je na vlastní nebezpečí a mělo by probíhat výhradně po konzultaci s vaším lékařem.

Štítky

Podobné články

Back to top button