Spolupráce

Hubněte i bez hodin v posilovně. Jde to – a daleko snadněji, než si myslíte

Připadá vám, že hubené ženy vypadají tak dobře jen díky hodinám a hodinám stráveným v posilovně? Není to tak – zhubnout jde i bez posilovny a tvrdé dřiny. Ale jak? Je potřeba jít na to chytře a začít od stravy. Ta je totiž základem úspěchu a bez kvalitní a vyvážené stravy to prostě nepůjde.

Omezte cukry

Velmi dobrou cestou, jak získat vytoužené tělo a cítit se skvěle je low carb dieta. Ta spočívá v tom, že se co možná nejvíce eliminuje příjem sacharidů, a naopak se navýší bílkoviny a tuky. Tělo se pak samovolně přepne do režimu, ve kterém rychle a efektivně spaluje, a vy začínáte konečně hubnout. Tato dieta se někdy nazývá také jako keto dieta a je velmi populární nejen mezi známými osobnostmi, ale také běžnými lidmi. Zkuste ji i vy a uvidíte, že vám hubnutí konečně půjde snadno.

Zaměřte se na pravidelný pohyb

A rovnou chceme říct, že to neznamená pravidelné návštěvy posilovny nebo lekcí. Pohyb je pro nás přirozený a měl by být naprosto běžnou součástí našeho denního režimu. Jen si k němu musíme najít příležitosti. Asi nejsnadnější je chodit pěšky, co to jen půjde. Rychlou chůzí totiž také spálíte spoustu kalorií a ani nebudete mít pocit, že jste se nějak extra namáhali. Stačí si trochu přivstat a do práce vyrazit po svých. Uvidíte, že vás takový pohyb bude bavit a budete se po něm cítit příjemně.

Nebuďte na to sami

Pokud chcete hubnout zdravě a efektivně, je vždy lepší mít po ruce odborníka. Než se tedy pustíte do keto diety, vyplatí se vybrat nějaký program, který vám začátky usnadní a ukáže vám, jak správně na to. Pomoci při volbě může recenze ketodiet. Zkuste si vybrat program, který vám zní sympaticky a ujistěte se, že ti, kdo jej poskytují, mají potřebné vzdělání nebo kvalifikaci. Po čase se zvládnete ve své stravě orientovat i sami a udržovací proces už nebude takový problém. Začátky jsou ale vždy lepší s podporou a vedením.

Zdroj náhledového obrázku: Pixabay

Zdroj náhledového obrázku: Depositphotos

Prohlašujeme, že autoři ani provozovatel webu nepřebírají zodpovědnost za případné újmy způsobené využíváním léčebných metod v tomto článku. Ačkoliv jsou recepty, rady nebo léčebné metody v tomto článku a na celém webu Vitalitis.cz psány s nejlepším svědomím autora textu, jejich použití je na vlastní nebezpečí a mělo by probíhat výhradně po konzultaci s vaším lékařem.

Podobné články

Back to top button