Spolupráce

Vybavení pro golfisty

Málokterý sport lze provozovat od dětství až do velmi pozdního věku. Dokud člověk může chodit a ovládat golfové hole, může se golfu věnovat. Tento sport je zkrátka určen pro všechny generace a umožňuje pohyb na čerstvém vzduchu. Golfová hřiště jsou zpravidla umístěna v krásném prostředí, takže samotná hra je i estetickým zážitkem. Chcete-li se věnovat golfu na vyšší úrovni, budete potřebovat vedle zručnosti a zkušeností také odpovídající golfové vybavení.

Kde nakupovat?

Skutečně komfortní nakupování umožňuje kamenná prodejna společnosti Digital golf, která nově otevřela také svůj internetový obchod. Tento e-shop umožňuje pohodlné nakupování, kdy si v klidu svého domova můžete vybírat z bohatého sortimentu vybavení pro golfisty. Golfové hole, boty,  oblečení, ale i golfové míčkya další pomůcky nabízí obchod Digital od nejlepších světových značek, jako jsou HUGO BOSS, Ralph Lauren, EMPORIO ARMANI, Calvin Klein a dalších.

Golfové hole

Vaše výkony budou hodně záležet na kvalitě golfové hole. Na greenu budete potřebovat několik druhů holí, které se liší podle účelu použití. Navíc se každá golfová hůl skládá ze tří částí, kterými jsou spodní část neboli hlava, střední část – shaft a z rukojeti, která se v golfové řeči nazývá grip. Podle účelu se golfové hole dělí na drivery, dřeva, hybridy, železa, wedge a puttery. Pořídit si můžete i kompletní set, který obvykle začíná již na šesti holích. V golfovém bagu můžete mít maximálně 14 holí. Při výběru správné hole je třeba brát v úvahu výšku hráče, pohlaví, věk, handicap, tedy úroveň hry, ale také rychlost švihu a vzdálenost zápěstí od země.

Nechte si poradit 

Nejširší výběr golfových holí a různých doplňků nabízejí výrobci, jako jsou TITLEIST, MIZUNO, PING, TaylorMade, CALLAWAY, ale i některé další. Pokud nemáte ještě dostatek zkušeností, nebo si nejste při nákupu jistí, je nejlepší nakupovat v kamenné prodejně, kde se vám bude věnovat kvalifikovaný personál. Poradí vám nejen s holemi, ale také jaké golfové boty by pro vás byly ideální. Prodejna nabízí milovníkům golfu i servisní služby.

Podobné články

Back to top button