Spolupráce

Plusy a minusy KetoDiet – hodí se i pro vás?

Zvažujete, že byste dali šanci KetoDiet? Tato populární metoda vzbuzuje řaduj kontroverzí, a proto může být někdy dost obtížné rozhodnout se, zda je vlastně funkční nebo je to jen další podvod. Pokud si nevíte rady, je vždy nejlepší přečíst si zkušenosti těch, kteří hubnutí s KetoDiet zažily. KetoDiet recenze vám snadno napoví, zda je to metoda pro vás, nebo raději ne.

Proč funguje?

Jedná se o redukční režim, který primárně sází na vysoký příjem energie z bílkovin, zatímco příjem sacharidů je snížen na naprosté minimum. Díky tomu vzniká stav ketózy, kdy si organismus bere nutnou energii z vlastních tukových zásob. A samozřejmě v důsledku toho dochází k tolik kýženému hubnutí – navíc přesně tam, kde potřebujete, ve vašich tukových polštářích.

Výhody nízkosacharidového hubnutí

Benefity KetoDiet jsou poměrně zřejmé – tímto způsobem lze hubnout rychle, efektivně a bez hladovění. Jak potvrzuje KetoDiet zkušenost během tohoto typu stravování nezažíváte typické pocity hladu. Porce jsou dostatečně velké a vy se cítíte dobře a příjemně. Není také nutné navyšovat výdej například prostřednictvím cvičení, byť vyvážená míra sportu je rozhodně doporučena k zachování zdravého životního stylu.

A co jojo efekt?

Velkým strašákem všech na dietě je samozřejmě obávaný jojo efekt. Ten se vyskytuje prakticky u všech diet. Jakmile naskočíte zpět na běžnou stravu, kila jsou hned nahoře a vy můžete začít znovu. U KetoDiet je návrat k původnímu jídlu s obsahem sacharidů velmi postupný a řízený, pokud jej tedy budete pečlivě dodržovat, je velká šance, že se jojo efektu vyhnete a svou váhu si v pohodě udržíte.

Hrozí nějaká rizika?

Jako u každé diety mohou existovat rizika a omezení. Měli by se jí vyhnou cukrovkáři a také každý, kdo má nějaké stravovací potíže. V případě, že se během diety objeví nějaké nečekané příznaky, je třeba s hubnutím ihned přestat a poradit se s lékařem.

Zdroj náhledového obrázku: Pixabay

Zdroj náhledového obrázku: Depositphotos

Prohlašujeme, že autoři ani provozovatel webu nepřebírají zodpovědnost za případné újmy způsobené využíváním léčebných metod v tomto článku. Ačkoliv jsou recepty, rady nebo léčebné metody v tomto článku a na celém webu Vitalitis.cz psány s nejlepším svědomím autora textu, jejich použití je na vlastní nebezpečí a mělo by probíhat výhradně po konzultaci s vaším lékařem.

Podobné články

Back to top button