Spolupráce

Staňte se umělcem i bez talentu. Malování podle čísel vám umožní vytvořit si vlastní obraz

Mít talent na malování není jen tak. Možná máte také pocit, že jste se zasekli někde na úrovni první třídy základní školy a dál ne a ne se posunout. Umělecký talent se ale dá obejít, a i přes jeho nedostatek můžete mít doma krásné vlastnoručně malované obrazy. Jak na to? Řešením je malování podle čísel. Co to je a proč je to vhodný dárek pro letošní Vánoce?

Malování už nemůže být snadnější

Celý trik spočívá v tom, že malujete na malířské plátno, na kterém jsou již předtištěné obrazce. Ty jsou označeny čísly, z nich každé koresponduje s jinou barvou. Postupně tedy vybarvujete obrazce přiřazenou barvou a tvoříte celý obraz. Je to nesmírně jednoduché, není třeba nič překreslovat, ale pouze pečlivě vymalovávat stanovené obrazce. Vše je nachystané, barvy namíchané a vy se jen s chutí můžete pustit do práce.

Co budete potřebovat?

Nemusíte doma mít ani žádné vlastní výtvarné potřeby, vše dostane v sadě společně s lněným plátnem, na kterém bude vznikat vaše umělecké dílo. Dostanete vhodné nylonové štětce, veškeré potřebné barvy, šroubky a háčky, abyste si své dílo mohli připevnit na stěnu, a také předlohu vašeho obrazu. Sami uvidíte, že je to velmi snadné a zvládne to skutečně každý – od dětí až po naprosté umělecké antitalenty.

Jaké vzory jsou v nabídce?

Možnosti jsou skutečně široké. Vybírat můžete ze široké nabídky motivů přesně dle vašeho vkusu. Velmi oblíbené patří obrázky přírody nebo zvířat, ale můžete si namalovat i skutečné abstraktní kreace neb třeba portrét – je to jen na vás.

Nejlepší dárek k Vánocům

Překvapte své blízké dárkem, který skutečně potěší, zabaví je na deštivá odpoledne a umožní jim vytvořit si originální domácí dekoraci. Kdo se může chlubit tím, že má doma vlastní umělecké dílo? A na první pohled nikdo nepozná, že jde o malování podle čísel. Potěší to malé i velké a určitě všechny příjemně překvapíte.

Zdroj náhledového obrázku: Pixabay

Zdroj náhledového obrázku: Depositphotos

Prohlašujeme, že autoři ani provozovatel webu nepřebírají zodpovědnost za případné újmy způsobené využíváním léčebných metod v tomto článku. Ačkoliv jsou recepty, rady nebo léčebné metody v tomto článku a na celém webu Vitalitis.cz psány s nejlepším svědomím autora textu, jejich použití je na vlastní nebezpečí a mělo by probíhat výhradně po konzultaci s vaším lékařem.

Podobné články

Back to top button