Spolupráce

Žehlení není jen o vašem oblečení. Patentovaná parní technologie dokáže také účinně zničit viry a bakterie

Žehlení je pro vás možná jen další neoblíbenou domácí prací, které se snažíte vyhnout co to jen jde. Co kdybychom vám ale řekli, že to může být jinak? Žehlení s pomocí parního žehlícího systému LAURASTAR je zcela jiný zážitek. Nezáleží jen na perfektně vyžehleném oblečení, jde především o vaše zdraví. Hygienická pára spolehlivě likviduje viry, bakterie, houby a roztoče, a tak se stará o zdraví celé vaší rodiny.

LAURASTAR je švýcarskou značkou, která usiluje o to, abyste nemuseli trávit hodiny u žehlícího prkna, ale mohli věnovat svůj čas důležitějším věcem. Jejich žehlicí systémy a parní generátory jsou dokonalými pomocníky, které vám usnadní život. Firma dbá nejen na vaše pohodlí, ale také na životní prostředí. LAURASTAR svým produktům věří natolik, že poskytuje garanci 10 let záruky na náhradní díly, čímž přispívá k udržitelnosti naší planety.

Žehlící systémy

Parní žehlička LAURASTAR je navržena tak, aby vám pomohla obnovit krásu vašeho oblečení za zlomek běžného času. Žehlící systém LAURASTAR se nabízí v provedení S nebo SMART. Zatímco řada S je vybavena těmi nejpodstatnějšími technologiemi, řada SMART garantuje bezkonkurenčně nejlepší výsledky v žehlení. Pokud vám dělá starosti ovládání, můžete se snadno připojit přes mobilní aplikaci k asistentovi žehlení. Díky videím a podrobným instrukcím budete ihned vědět, jak postupovat, abyste s tímto systémem dosáhli skutečně profesionálních výsledků.

Parní generátory

Seznamte se s revolucí v žehlení! Přenosný parní generátor LAURASTAR LIFT vás překvapí nejen jedinečným designem, ale i výjimečnou silou páry, díky které se žehlení stává jednodušším než kdykoli předtím. LAURASTAR LIFT XTRA je vybaven profesionální žehličkou s aktivní 3D žehlicí plochou, pulzní parou, DMS a automatickým nastavením ideální teploty pro všechny tkaniny. Jedná se o první generátory s madlem, díky čemuž je možné je využít kdekoliv – od žehlicího prkna až po ramínko na šaty. Parní generátor je stejně jak účinný pro konečnou úpravu zavěšeného oděvu, tak i pro žehlení košile na samotném prkně.

Zdroj náhledového obrázku: Depositphotos

Podobné články

Back to top button