Spolupráce

Kliky na dveře – vyšperkujte si interiérové a vchodové dveře

Co musí mít ta pravá klika? Správný tvar, elegantní vzhled, který vám sedne do interiéru jako ulitý, měla by být z kvalitního materiálu, který něco vydrží… vybrat dveřní kování tak, aby skvěle ladilo, není až tak jednoduché.

MAND.CZ: Kvalitní kliky vybíráme za vás!

Kliky na dveře dotváří každý interiér k naprosté dokonalosti – mohou ho nenápadně doplňovat, nebo originálně vyniknout. Podtrhují jeho celkové působení. Proto jich je na trhu tolik. Základem úspěšného výběru je sázka na kvalitní materiály a renomované značky – naštěstí jsme pro vás v MAND.CZ vybrali jen ty nejkvalitnější produkty na trhu, za které bychom dali ruku do ohně. Na vás je tedy vybrat si kliku, která se vám bude líbit a která vám doslova padne do ruky!

Interiérové kliky jako elegantní designovky? Proč ne!

Dveřní kování neměníme každý den. Mělo by tedy působit nadčasově. Pokud je váš interiér výrazný a osobitý, možná bude na místě zvolit kliku minimalistickou, která jen jako elegantní šperk doplní celkový vzhled. Řešením mohou být luxusní designové kliky, které právě toto kritérium splňují. I elegantní designovky ale umí zařídit „wow efekt“. Rádi se pochlubíme například s klikami italského výrobce Tupai zdobené krystaly Swarovski elements.

Ozdobte si chalupu kovanými klikami

Jsou ale interiéry, které potřebují ještě něco trochu jiného – a to například kování rustikální nebo kované. Zpravidla se tyto kliky hodí do romanticky zařízené domácnosti, do penziónů, stylových hotýlků, restaurací, ale i na chaty, chalupy či moderní sruby. Opravdu sluší rustikálním interiérovým dveřím nebo dveřím z dřevěného masivu.

Vybírejte kování od výrobců, kteří jsou skutečnými odborníky. V naší nabídce najdete například kliky M&T z masivní mosazi, české kliky představující opravdovou špičku na trhu. Z rodinné firmy založené v roce 1997 třemi bratry se postupem let vyvinula firma specializující na designové kliky, které okrášlí každý interiér. Designová řada klika DESIGN 2013 se sérií Minimal / Maximal byla dokonce oceněna prestižní cenou Red Dot Design Award. Ale to není vše. Z dalších značek jmenujme třeba Cobra, ACT servis a další.

Chraňte svoji domácnost bezpečnostním kováním

Neméně důležitou roli sehrává vedle kování interiérového i kování pro vchodové dveře. U toho se hledí nejen na vzhled, ale také na bezpečnost. Pro vchodové dveře dnes mnozí z nás takřka samozřejmě vybírají bezpečnostní kování, které chrání naši domácnost před nezvanými hosty. Čím vyšší je deklarovaná bezpečnostní třída u konkrétního produktu, tím je kování odolnější proti hrubému násilí, odvrtání, vyhmatání, vytržení i proti dalším případným útokům. Z mnohých v naší nabídce jmenujme například mechanické uzamykací systémy Evva, jejichž klíče kombinují jak mechanické, tak magnetické kódování (Evva MCS) a jsou odolné proti kopírování.

Funkčnost bezpečnostního kování neubírá na estetické stránce. I bezpečnostní kování mohou být elegantním doplňkem vašeho bydlení. Protože víme, že vkus se mnohdy liší, najdete v naší nabídce jak kliky klasického vzhledu, tak i netradiční designová kování, která podtrhnou originalitu vašeho moderního bydlení.

Dveře máte. Tak jim do páru vyberte skvělou kliku a dokonalá dvojka je na světě!

Zdroj náhledového obrázku: Depositphotos

Podobné články

Back to top button