Spolupráce

Mentální příprava vrcholových sportovců

Ve světě vrcholového sportu jsou důležité nejen svaly, ale také vytrénovaná mysl. Mentální trénink sportovců se v posledních letech stal velmi oblíbenou technikou k dosahování mimořádných sportovních výkonů. Říká se, že úspěch je především v hlavě. Existují určité psychologické hranice. Když jeden sportovec pokoří zdánlivě nepokořitelný rekord, příští rok se totéž obvykle podaří několika dalším.

Jak mysl může ovlivnit fyzický výkon?

Úplně stejně, jako ovlivňuje zbytek našeho života. Mysl je opravdu silný nástroj. Může nás stahovat do hlubin neúspěchu, když uvěříme omezujícím přesvědčením. A naopak nás může vytáhnout k výšinám úspěchu, pokud se s ní naučíme efektivně a správně zacházet. Kvalitní nástroje pro práci s vlastní myslí přinesla poměrně mladá psychologická metoda. Neurolingvistické programování pomáhá lidem získat kontrolu nad svým životem. A také dosáhnout sportovních úspěchů, protože kontrola emocí a mentálního prožívání je pro vrcholové sportovce stěžejní.

Ti nejlepší už to vědí

Určitě znáte zvučná jména předních světových sportovců. Andre Agassi, Serena Williams nebo Tiger Woods. Tito lidé, kteří dosáhli obrovských úspěchů ve svých oborech, využívají techniky neurolingvistického programování (NLP) v rámci svého tréninku. Máme pro vás překvapující informaci. Dokonce i vy můžete vstoupit do světa fascinujících možností s technikami NLP. Zlepšíte svůj fyzický výkon. A nejen to. Techniky NLP vám pomohou vylepšit vztahy s okolím i se sebou samým. Získáte perfektní kontrolu nad svými emocemi. Elegantně dosáhnete cílů, které si zvolíte.

Pomozte své mysli hypnózou

Kvalitně vedená hypnóza vám pomůže s přijetím nových funkčních vzorců. Hypnotický trans je stavem naprostého soustředění a zkušený hypnoterapeut tento stav umí bezpečně navodit. A vy tak dosáhnete svých vysněných cílů mnohem dříve, než byste si vůbec dokázali představit. Úspěch už čeká. Stačí jen otevřít dveře novým možnostem.

Zdroj náhledového obrázku: Depositphotos

Prohlašujeme, že autoři ani provozovatel webu nepřebírají zodpovědnost za případné újmy způsobené využíváním léčebných metod v tomto článku. Ačkoliv jsou recepty, rady nebo léčebné metody v tomto článku a na celém webu Vitalitis.cz psány s nejlepším svědomím autora textu, jejich použití je na vlastní nebezpečí a mělo by probíhat výhradně po konzultaci s vaším lékařem.

Podobné články

Back to top button