Spolupráce

Jak se připravit na oslavu?

Žádná pouť, městská slavnost, či jiná oslava se neobejde bez nafukovacích balónků plněných héliem, které milují všechny děti. Radost jimi můžete udělat i doma, když budete pořádat narozeninovou zahradní párty či jinou rodinnou sešlost. Balónky na oslavu jsou prostě skvělou zábavou, kterou si užijí nejen děti, ale i dospělí.

Balónky a helium

Každému malému dítěti se objeví úsměv na tváři, když vidí barevný balónek vznášející se ve vzduchu. A což teprve, když je může držet na provázku, chodit s ním po zahradě a ovládat jej. Pokud se stane, že dítě balónek provázek pustí a balónek se vznese do oblak, nemusí váš potomek dlouho smutnit. Okamžitě mu můžete dát jiný balónek, když si koupíte sadu s balónky a heliem. Sada obsahuje 1 ks jednorázové lahve helia, což je tlaková lahev vodního objemu 22,5 litru obsahující 420 litru stlačeného helia. V sadě je samozřejmě také 20 ks latexových svítících LED balónků. Balónek naplněný heliem vydrží ve vzduchu cca pět hodin. Nafouknout lze také fóliové balónky, které vydrží létat i několik dnů a lze je plnit i opakovaně. Použijete-li speciální gel, můžete životnost balónků prodloužit. Helium může ovšem posloužit i k jiným účelům. Obvyklou zábavou je jeho inhalace. Výsledkem je výrazná změna hlasu způsobená tím, že v heliu se zvuk šíří 3× rychleji, než je běžné. Ovládání tlakové lahve se nemusíte obávat, neboť je velmi snadné a zvládne jej každý.

Další zábavné pomůcky

Podnikový večírek či jinou párty určenou pro dospělé můžete všem účastníkům zpestřit nejrůznějšími „ptákovinami“, které patří k bujaré zábavě. V sortimentu e-shopu OLO.cz si vybere každý to, s čím může danou společnost obveselit. Jsou tu například různé  zábavné masky a kostýmy, klobouky a čepice, paruky, vousy nebo upírské zuby. Populární jsou například párty brýle s nápisy I´M SEXY and I KNOW IT. Na veselou oslavu „abrahámovin“ jsou určeny stylové brýle ve tvaru číslovky 50.

Podobné články

Back to top button