Spolupráce

Závěsný vak La Siesta JOKI – dárek, který si děti zamilují

Houpání je přirozenou součástí dětského života. La Siesta proto ve spolupráci s odborníky navrhla kolekci sítí a závěsných vaků, které jsou uzpůsobené potřebám dětí a přirozeně stimulují jejich všestranný rozvoj.

Zažívat pocit beztíže, prozkoumat jaké to je, viset hlavou dolů, experimentovat, padat, zvedat se, šplhat, plachtit vzduchem a pak si trochu dáchnout. To vše v útulném visutém hnízdečku Joki z kvalitní plyšově měkké bavlny, které splňuje nejvyšší bezpečnostní standardy. 

Houpání zlepšuje motoriku a zvyšuje inteligenci

Pokud dětem zařídíte pokoj tak, aby je prostředí podněcovalo ke hře a přirozenému pohybu, uděláte pro ně víc, než když je v předškolním věku zapíšete na angličtinu, balet či bojová umění.

Rozmanité, dospělými neorganizované pohybové aktivity totiž dodávají dětskému mozku velké množství podnětů, při nichž se vytvářejí nová neuronová spojení. Ty zvyšují funkčnost mozkové kůry a tím i přirozenou inteligenci dětí v pozdějším věku.

Houpací vaky La Siesta Joki byly za tímto účelem vyvinuté ve spolupráci s odborníky z německé Spolkové společnosti pro podporu pohybu a tělesné kondice dětí (BAG) a děti je milují. Jsou pro ně bezpečným místem pro dovádivé hry i útulnou skrýší, kde si mohou nerušeně číst, snít a relaxovat.

Z měkké bio bavlny

Vaky JOKI jsou vyrobené z vysoce kvalitní organické bavlny, která je šetrná k citlivé dětské pokožce, takže si radost z houpání mohou užít i malí alergici a děti s atopickým ekzémem.

Látka je pevná a zároveň hebká na dotek. Její dlouhá vlákna zabraňují žmolkování a vyblednutí barev.

Produkce organické bavlny podléhá přísným normám a pravidlům: nepoužívají se geneticky modifikovaná semena, chemická hnojiva či postřiky a bělení chlórem. Sběr bavlny probíhá ručně a při pěstování se využívá tradičního střídavého hospodářství.

Vystlaný měkkým vyjímatelným polštářem

Závěsný vak Joki má uvnitř měkký vyjímatelný polštář a na okrajích zesílené a vypolstrované lemy, které zabraňují jeho roztržení. Díky kvalitnímu zpracování vydrží vak všemožné dětské skopičiny i dlouhá léta intenzivního používání. Joki je určený pro děti od 3 do 10 let.

Snadná údržba

Vak se dá snadno vyprat v pračce na šetrný program a teplotu 30 stupňů Celsia. Za tímto účelem jsou závěsné prvky i polštář odnímatelné.

Bezpečné a snadné uchycení

Vak JOKI nemá žádná závěsná lana, do kterých by se děti mohly zamotat. Bezpečnostní otočný čep, který zabraňuje překrucování a opotřebení látky, lze pomocí závěsné sady snadno uchytit do stropu či zavěsit za trám nebo na větev stromu.

Díky bezpečnostnímu čepu vak také lehce svěsíte a uklidíte. Patentovaný závěsný systém La Siesta, který je součástí balení a je dodáván se všemi potřebnými šrouby a hmoždinkami, splňuje nejvyšší bezpečnostní standardy TÜV Rheinland.

Joki Air

Vzdušný vak La Siesta Joki Air ze síťoviny, který využijete především v létě na zahradě, je vzdušný a velmi prostorný, dětem vydrží až do 12 let věku.

Prohlašujeme, že autoři ani provozovatel webu nepřebírají zodpovědnost za případné újmy způsobené využíváním léčebných metod v tomto článku. Ačkoliv jsou recepty, rady nebo léčebné metody v tomto článku a na celém webu Vitalitis.cz psány s nejlepším svědomím autora textu, jejich použití je na vlastní nebezpečí a mělo by probíhat výhradně po konzultaci s vaším lékařem.

Podobné články

Back to top button