Spolupráce

Konečně něco na stres a únavu. Metoda řeší i nespavost a deprese

,,Čím dál víc lidí trpí stresy, depresemi a nespavostí. Na to dnes existuje dobrá metoda“, říká MUDr. Jan Cimický, Csc.

,,AVS neboli audiovizuálně stimulační přístroj jsem poprvé vyzkoušel v cizině. U nás v Modré laguně používáme AVS přístroje 20 let a doporučil bych ho v dnešní době každému. Lepší je používat ho preventivně, aby k vyčerpání ,,baterek“ vůbec nedošlo.“ AVS přístroje si lidé pořizují nejčastěji k rychlé relaxaci, odstranění stresu a únavy, nespavosti, řešení depresí, úzkostí či bolestí. Na druhém místě kraluje možnost zrychlit učení a získat celkově lepší psychickou odolnost a výkonnost.  

Během minut ,,bio“ účinek

Tento přístroj se skládá z ovládací jednotky, speciálních ,,světelných“ brýlí a sluchátek. Na přístroji si zvolíte program, například ,,Rychlý odpočinek”, nasadíte si brýle a sluchátka a zapnete start. Světlo z brýlí,  speciální zvuky a hudba ze sluchátek přeladí biorytmy – mozek a tělo uvede do stavu hluboké relaxace. Během minut tak procitáte osvěženi jako po hodinách dobrého spánku. Jak je to možné, ptáte se?

Znáte to taky

Princip AVS přístroje zná vlastně každý. Také Vám dělá příjemně pohled do plamenů ohně? Nebo uspí drkotání kol vlaku? Světlo i zvuk přenáší frekvenci, v těchto případech pomalou frekvenci. A protože mozek se samovolně ladí na frekvenci, kterou přijímá smysly, naladí se do této pomalejší frekvence – a spustí odpočinek nebo spánek. Tak dokáže AVS přístroj naladit během minut mysl i tělo do hluboké relaxace, kterou jen tak nezažijete. Ani po dnech dovolené nebo hodinách jógy. 

AVS metodu vyvíjela i NASA

Vypadá to jako malý zázrak, ale AVS přístroj skutečně funguje velmi spolehlivě. Samotní uživatelé na ně nedají dopustit a mnohdy používá přístroj celá rodina. Metodu AVS doporučuje čím dál více lékařů, psychologů nebo koučů osobního rozvoje. Světový guru Deepak Chopra AVS přístroje i sám vyvíjí a prodává. Jak poznamenává psycholog Petr Šmolka: ,,Při nakumulované únavě a stresu nepřichází odpočinek – úleva ani ve chvíli, kdy už odezní největší stres a člověk by si mohl dovolit ,,vysadit“. Není ostuda nechat si předepsat lék, ale v těchto případech se dobře osvědčí AVS přístroj.“ Vývoj této technologie trval přes 30 let a podílel se na něm v letech 1975-1990 kosmický i armádní výzkum (NASA, Pentagon) a dva nositelé Nobelových cen.

Úskalí     

AVS přístroje nemají vedlejší účinky. Navrací totiž psychosomatickou rovnováhu, která je pro organismus přirozená. Díky psychické zátěži je ale pro většinu lidí ,,nedostupná“. Například takový hluboký osvěžující spánek je přirozená věc a běžně ho zažívají děti – dospělých už mnohem méně. AVS přístroj umí eliminovat zátěž a rovnováhu nastolit. Nicméně úskalí existuje, nic není stoprocentní! Za prvé nesmí tuto technologii používat epileptici a lidé s vážnými psychickými nemocemi, například schizofrenií. A za druhé vás to bude stát nějaký čas: jeden program trvá v průměru 15 minut a optimální použití pro vysokou psychickou odolnost je 3-4x týdně.     

Zkušenosti u nás

Milada Slejšková, zdravotní sestra, Chrudim: ,,Vzhledem k nočním službám jsem řešila poruchy spánku Stilnoxem. Šest let jsem brala půl prášku skoro denně a moc mě to trápilo. Pak jsem se dozvěděla o existenci AVS přístrojů (2). Lhala bych, kdybych napsala, že účinky byly okamžité, ale nakonec se dostavila ta nekonečná blaženost nebýt závislá na té půlce prášku. Můj život je šťastnější, spokojenější, nebojím se usínat.“

V dubnu 2017 jsem si zakoupila Laxman Premium, předtím čtyři roky jsem byla léčena antidepresivy, nyní hlavně díky Laxmanovi jsem 1 rok bez léků…za mne velké super. Andrea Králová, Bechyně

Můžete vyzkoušet i zadarmo

Díky odbornému garantovi si můžete v jeho centrech vyzkoušet AVS přístroj zdarma nebo si ho půjčit domů. AVS přístroje vyrábí vědecká centra, často je používají lékaři (u nás tři fakultní nemocnice), ale jsou vyvinuty v zásadě pro samouživatele. Používání je tak velmi jednoduché a hlavně bezpečné. U nás je k dostání několik modelů, v cenách od 6000 Kč. Nejprodávanější je podle statistik model Laxman Basic za 26.000 Kč, který má přes 40 možností využití a nejrychlejší nástup účinků.

Zdroj náhledového obrázku: Depositphotos

Podobné články

Back to top button