Spolupráce

Bakalářské či navazující magisterské studium na poslední chvíli? Studujte na škole, která vám dá víc

Ani na konci prázdnin či začátku běžného školního roku rozhodně není problém podat si přihlášku na vysokou školu. Ať už jste se na svou vysněnou nedostali, nebo jste dosud nenašli odvahu a „rozhoupali“ jste se až v průběhu léta, rozhodně nemusíte čekat na další kolo přijímaček v následujícím roce. Na Panevropské univerzitě můžete začít studovat už v zimním semestru – stačí podat přihlášku do konce září.

Soukromá vysoká škola vám dá víc, než byste čekali

Pokud i vy patříte k těm, kteří jsou přesvědčeni o tom, že státní vysoké školy jsou pro studium lepší, jelikož zajišťují kvalitnější vzdělání, ukážeme vám, že ne vždy to tak musí být. Ani soukromé školy totiž rozhodně nejsou jen o koupi titulu a neslouží jen těm, kteří by státní vysokou nezvládli – jak se stále často ve společnosti traduje. Pravda je úplně jinde. Soukromá vysoká škola, jako je právě již zmíněná Panevropská univerzita, ty státní mnohdy dokonce předčí. Ano, nebudete na ní studovat zdarma a bez školného, jako je tomu u státních škol, ale zase na vás čeká individuálně zaměřená výuka a důraz na praxi. Na soukromé vysoké škole je studentům umožněno, aby skutečně porozuměli dané problematice, moderním trendům a technologiím a byli schopni je reálně použít – a to vám dá oproti velkému množství absolventů státních škol velkou výhodu při budoucím uplatnění na trhu práce.

Studujte v bakalářském i navazujícím magisterském studiu

Jestliže ještě žádný titul nemáte, můžete si na PEUNI vybrat z bohaté nabídky bakalářského studia, a to jak v tradičních, tak specializovaných oborech. Pokud však již titul Bc. před jménem používáte a chtěli byste si své znalosti rozšířit, vyberte si navazující magisterské studium, ve kterém se můžete zaměřit na podnikání a management, marketingovou komunikaci, obchodně-právní studia, ekonomiku a řízení služeb či provoz a řízení letecké dopravy.

Jak vidíte, stále není pozdě začít pracovat na svém rozvoji. Podejte do 30. září přihlášku a staňte se studentem, který bude mít po absolvování vybraného studijního programu otevřené dveře k nejrůznějším pracovním příležitostem.

Zdroj náhledové fotografie: unsplash.com

Zdroj náhledového obrázku: Depositphotos

Prohlašujeme, že autoři ani provozovatel webu nepřebírají zodpovědnost za případné újmy způsobené využíváním léčebných metod v tomto článku. Ačkoliv jsou recepty, rady nebo léčebné metody v tomto článku a na celém webu Vitalitis.cz psány s nejlepším svědomím autora textu, jejich použití je na vlastní nebezpečí a mělo by probíhat výhradně po konzultaci s vaším lékařem.

Podobné články

Back to top button