Spolupráce

Party stan se osvědčí nejen na vaší zahradě, ale také při podnikání

Milujete večírky na zahradě? Pokud zrovna nedisponujete zahradním altánkem, mohl by se vám hodit party stan, který ochrání vás i vaše hosty před případnou nepřízní počasí a poskytne velmi efektivně využitelný přístřešek nejen pro zábavu. Možnosti využití takových party stanů jsou totiž skutečně široké, a pokud koupíte kvalitní kousek, bude vám dobře sloužit dlouhá léta.

Kvalitní party stany mohou fungovat jako multifunkční stavby, které se dají využít také jako předváděcí nebo prodejní stánek. Taková konstrukce se dá přemisťovat a můžete ji využít jak u vás doma na zahradě, tak také na jakémkoliv festivalu, výstavě nebo třeba farmářských trzích. Ve složeném stavu se jednoduše vejde do auta a můžete jej používat jako reklamní stánek prakticky kdekoliv.

Jak vybrat party stan?

Snadno jej zakoupíte na e-shopech, které se tomuto odvětví věnují. Najdete zde stany různých rozměrů od těch nejmenších, které měří 2 × 2 metry, až po ty největší s velmi štědrou výměrou 6 × 3 metry. Pokud by vám byl jeden stan málo, lze stany také jednoduše spojovat, díky čemuž snadno dosáhnete rozšíření prostoru. Tímto vytvoříte zahradní přístřešek vhodný pro celou rodinu nebo můžete na zahradě pořádat i svatbu.

Zaměřte se na kvalitní konstrukci

Je jasné, že klíčové je také to, jakou konstrukci bude stan mít. Nejčastěji se jedná o lehkou hliníkovou, ale pokud chcete něco bytelnějšího, může být dobrou volbou také robustní ocelová konstrukce nebo stany s hliníkovými hexagonovými konstrukcemi. Podle toho zvládne stan odolávat i náporům počasí a nezničí jej ani skutečně silný vítr. Podle potřeby se stany dají upevnit pevně v zemi, ale také jen snadno složit a zase rozložit a přesunout na jakékoliv jiné místo, kde je zrovna budete potřebovat. Je to snadné a rychlé a takový stan se stane vaším neocenitelným pomocníkem.

Zdroj náhledového obrázku: Pixabay

Zdroj náhledového obrázku: Depositphotos

Prohlašujeme, že autoři ani provozovatel webu nepřebírají zodpovědnost za případné újmy způsobené využíváním léčebných metod v tomto článku. Ačkoliv jsou recepty, rady nebo léčebné metody v tomto článku a na celém webu Vitalitis.cz psány s nejlepším svědomím autora textu, jejich použití je na vlastní nebezpečí a mělo by probíhat výhradně po konzultaci s vaším lékařem.

Podobné články

Back to top button