Spolupráce

Poznejte první samoomlazující sérum. Vaše pleť nezažije stárnutí

Touha po věčném mládí je v lidstvu zakořeněná a snad každý si přeje, aby nikdy nemusel zestárnout. Jenže čas je neúprosný a jeho plynutí se nám nezadržitelně vrývá také do tváře a je patrné na prohlubujících se vráskách a povadlé pleti.

Sice se na trhu najdete řada krémů a sér, která slibují zázračný účinek, ale většinou jde jen o plané sliby. Proto bylo vyvinuto anti-age sérum proti vráskám Perpetuum, který je doslova nadupané těmi nejlepšími ingrediencemi pro omlazení pleti. Můžete jej snadno pořídit na e-shopu Pure District. Cílem bylo přinést na trh sérum, které bude skutečně fungovat, a to nejen tak že zastaví stárnutí, ale dokonce donutí vaši pleť mládnout.

Jak samoomlazující sérum funguje?

Klíčem k úspěchu je jedinečná kombinace účinných látek, které zajišťují maximální sílu přírody pro vaši pleť. Mezi účinné složky patří BIO trojkombinace extraktu z listů čajovníku čínského, zázvoru a fermentovaných laktobacilů, jejichž spolupůsobení má samoomlazující účinek a cytoprotektivní vlastnosti.
Další účinnou složkou je kyselina polyglutamová, která zajišťuje duální účinek, protože dovede nejen hydratovat, ale zároveň také uzamyká hydrataci v pleti a zabraňuje vysoušení pleti, které vede ke tvorbě vrásek. Společně se zmenšenou molekulou kyseliny hyaluronové, která má až 18x vyšší vstřebatelnost dovede tato dvojka vyhlazovat vrásky a aktivuje v pleti přirozenou produkci kolagenu.

Aktivujte přirozené mechanismy pleti

Naše pleť se do značné míry dovede obnovovat sama, ale postupně tuto schopnost ztrácí. Je proto třeba ji vhodnými metodami povzbudit. Zásadní efekt má hexapeptid 7, který pokožku chrání před UV zářením, jenž se do značné míry podílí na stárnutí a povolování elastinových struktur v pokožce. Omlazující sérum nabízí kombinaci účinných látek, díky kterým bude vaše pleť vyhlazená, hydratovaná, pružná a jako omládlá. Bio sérum je určené i pro citlivou pokožku a je vhodné pro každého, kdo si chce zachovat mladistvý vzhled.

Zdroj náhledového obrázku: Pixabay

Zdroj náhledového obrázku: Depositphotos

Prohlašujeme, že autoři ani provozovatel webu nepřebírají zodpovědnost za případné újmy způsobené využíváním léčebných metod v tomto článku. Ačkoliv jsou recepty, rady nebo léčebné metody v tomto článku a na celém webu Vitalitis.cz psány s nejlepším svědomím autora textu, jejich použití je na vlastní nebezpečí a mělo by probíhat výhradně po konzultaci s vaším lékařem.

Podobné články

Back to top button