Spolupráce

Manažerská psychologie v praxi: Získejte náskok v kariéře s MBA

Chcete získat hlubší porozumění psychologickým procesům a jejich využití v oblasti manažerského vyjednávání? Rozhodnutím pro studium na European School of Business & Management (ESBM) nejen získáte profesní titul, ale také budete mít možnost obohatit své znalosti a dovednosti díky know-how od našich zkušených lektorů.

Studium MBA Manažerská psychologie vás naučí uplatňovat psychologické postupy v manažerské praxi a posílí i vaše vyjednávací a poziční schopnosti. Program MBA je vhodný zejména pro manažery a specialisty, kteří se chtějí sebezdokonalovat a umět využívat psychologické postupy při jednání a komunikaci nejen v profesním, ale i osobním životě.

European School of Business & Management SE se zaměřuje nejen na kvalitní výběr studijních programů, ale unikátním aspektem formy studia na ESBM je především obsahová skladba výuky, která spojuje moderní vyučovaná témata s možností sestavit si studijní program z předmětů dle vlastního výběru. Díky tomu mají studenti možnost sestavit si výukový program z nabízených předmětů tak, aby vyhovoval veškerým požadavkům na specializaci studia a byl v souladu s profesním zaměřením, popřípadě osobními zájmy studenta.

Studium MBA Manažerská psychologie trvá 1 rok a probíhá v českém jazyce. Kombinuje moderní e-learning s interaktivními workshopy, které jsou seskupeny do několika výukových dnů. Výuka je vedena profesionálními lektory, kteří jsou odborníky ve své praxi.

Hlavní přínosy specializace:

  • Naučíte se aplikovat psychologické metody do praxe.
  • Dokážete využívat psychologické postupy v interních procesech organizace.
  • Naučíte se naslouchat a porozumět svým kolegům a podřízeným.
  • Osvojíte si dovednosti nezbytné pro formování efektivních týmů.


Úspěšný absolvent získá prestižní profesní titul MBA, a zajistí si tak náskok před ostatními.

Tuto specializaci lze studovat za zvýhodněnou cenu také v online formě. Přihlaste se ještě dnes.

Zdroj náhledové fotografie: Pexels.com

Zdroj náhledového obrázku: Depositphotos

Prohlašujeme, že autoři ani provozovatel webu nepřebírají zodpovědnost za případné újmy způsobené využíváním léčebných metod v tomto článku. Ačkoliv jsou recepty, rady nebo léčebné metody v tomto článku a na celém webu Vitalitis.cz psány s nejlepším svědomím autora textu, jejich použití je na vlastní nebezpečí a mělo by probíhat výhradně po konzultaci s vaším lékařem.

Podobné články

Back to top button