Péče o těloPřírodní léčba

Vyčistěte si lymfatické uzliny před spaním

Lymfatický systém je zodpovědný za regeneraci tkání a regulaci zánětu v těle. Když jsou lymfatické uzliny nevyprázdněné, imunita oslabuje a riziky tumorů se zvyšuje. Proto je třeba k udržení zdraví mít lymfatický systém na optimální úrovni, aby se zabránilo onemocnění.

Detoxikace lymfatického systému

Neustále jsme vystaveni všem druhům toxinů, což vede ke snížení imunity a ovlivňuje to fungování životně důležitých orgánů. Je potřeba lymfatický systém očistit od toxinů, které obklopují buňky. Když je lymfatický systém napaden, vzniká celá řada problémů, jako je obezita, nadýmání, špatné trávení, fibrologie či zvýšená únava.

Jak očistit lymfatický systém

Lokální aplikace ricinového oleje je skvělý způsob, jak zlepšit lymfatický oběh. Měli byste používat olej na spodní část břicha, aplikovat a nechat působit přes noc. Nejlépe v podobě zábalu, který se namočí do oleje a přiloží se na potřebné místo.

Síla bylin

Lymfatické žlázy mohou být očištěny pomocí bylinek, jako je echinacea, která zlepšuje imunitu a podporuje lymfatické funkce. Také má silné protizánětlivé, protiplísňové, protivirové a antibakteriální vlastnosti. Také odstraňuje toxiny z lymfatických uzlin.

Saunování je zdravé

Pocení je jedním z nejlepších způsobů, jak se zbavit toxinů. Posaďte se do sauny na dobu 10 až 30 minut a očistěte svůj lymfatický systém od všech toxinů a dalších nečistot.

zdroj 

Zdroj náhledového obrázku: Depositphotos

Prohlašujeme, že autoři ani provozovatel webu nepřebírají zodpovědnost za případné újmy způsobené využíváním léčebných metod v tomto článku. Ačkoliv jsou recepty, rady nebo léčebné metody v tomto článku a na celém webu Vitalitis.cz psány s nejlepším svědomím autora textu, jejich použití je na vlastní nebezpečí a mělo by probíhat výhradně po konzultaci s vaším lékařem.

Štítky

Podobné články

Back to top button