Péče o těloPřírodní léčba

Držte tyto body na noze po dobu dvou minut a ucítíte výsledek

Reflexologie je terapie, při níž se léčí pomocí tisknutí určitých částí a bodů na lidském těle. Mnozí lidé nevědí, že denním mačkáním různých částí těla můžete zabránit mnoha neduhům, bolestem a dokonce také kolísání vašich nálad.

wer

Technika spojena s akupunkturou

Skvělou věcí je, že tato technika je bezplatná, neutrácíte své peníze a nemusíte vynakládat hromadu úsilí, abyste jí provedli. Uplatníte jí kdekoliv. Tato metoda je úzce spjata s tradiční čínskou akupunkturou. Čínská medicína má silné kořeny, vyvíjela se v průběhu dvou tisíc let. U chodidel najdeme bod, který když budete mačkat, může pomoci změnit opravdu hodně věcí.

Tato metoda účinkuje na:

  • Zlepšení kvality spánku
  • Zlepšení činnosti plic
  • Lepší kardiovaskulární systém
  • Lepší trávení
  • Eliminuje bolest zubů
  • Eliminuje bolest hlavy

Rychlá a jednoduchá metoda

Tato technika déle pomáhá a zlepšuje prokrvení jater. Jde o trik, který je skvělý a ideální pro dovolenou, můžete jej provádět kdekoliv. Stimulujete játra, což znamená lepší tok alkoholu ve vašem těle, tudíž se nemusíte bát kocoviny. Nemáte-li zrovna svůj nejlepší den a jste ve stresu, pak stačí sundat bory, stisknout bod na noze, držet jej po dobu dvou minut a je to.

Zdroj

Zdroj náhledového obrázku: Depositphotos

Prohlašujeme, že autoři ani provozovatel webu nepřebírají zodpovědnost za případné újmy způsobené využíváním léčebných metod v tomto článku. Ačkoliv jsou recepty, rady nebo léčebné metody v tomto článku a na celém webu Vitalitis.cz psány s nejlepším svědomím autora textu, jejich použití je na vlastní nebezpečí a mělo by probíhat výhradně po konzultaci s vaším lékařem.

Štítky

Podobné články

Back to top button