NávodPéče o tělo

Nejlepší způsob, jak bojovat proti celulitidě

Celulitida a přibírání na váze, dva velké strašáky žen. Celulitidu dnes mají i ty ženy, které se nepotýkají s několika kilogramy navíc. Snažíte se všemožnými způsoby zbavit tohoto problému. Po desetiletí se vyvíjejí různé tipy, triky a techniky, které mohou pomáhat v hubnutí a tvarování postavy.

Nejrůznější procedury

Za tu dobu se objevili krémy, chirurgické procedury, kosmetické procedury, gely, injekce, masáže a další a další metody, které mohou pomoci eliminovat tuky, které tělo zatěžují, a tím pádem se může objevovat také celulitida. Metod, které k tomuto účelu slouží, je celý řada a každému pomáhá něco jiného.

Můžete vyzkoušet také tuto jednoduchou a účinnou metodu, která pomáhá spalovat tělesný tuk. Je to velmi jednoduché, stačí k tomu fólie a zábal z ní. Pomůže to zvýšení tělesné teploty během cvičení a zlepší se tak výsledky hubnutí. Tato technika se běžně používá v různých kosmetických centrech, ale můžete jí provádět i doma.

Domácí zábaly

Užívat výhod můžete i doma. Části těla, které jsou zabaleny ve fólii zvyšují průtok krve, zvyšuje schopnost pocení a z těla se tak eliminuje toxiny a další škodlivé látky, které způsobují poškození těla. Existuje několik různých způsobů, jak můžete využívat tuto techniku a také několik triků, které mohou dosahovat ještě lepších výsledků. Přinášíme vám dvě účinné metody, které podporují úbytek hmotnosti, detoxikují tělo a snižují výskyt celulitidy.

Tělový zábal s medem

Tato metoda spočívá v přípravě domácího redukčního krému, který pomáhá zvyšovat účinky zábalu z potravinové fólie. Co k tomu budete potřebovat?

Ingredience:

  • ½ šálku medu
  • 1 žloutek
  • Několik kapek citrusových silic

Postup:

Smíchejte med, žloutek a citrusové silice, pomocí štětce nanášejte na oblast, kterou chcete (paže, stehna, bříško a podobně). Následně dejte potravinovou fólii, zakryjte teplým ručníkem a nechejte hodinu působit. Poté sundejte a směs z těla dobře smyjte teplou vodou.

Jílový zábal

Zábal z jílu je jedním z nejúčinnějších způsobů boje proti celulitidě a eliminace tuku. Doporučujeme použít modrý kambrický jíl, který je nabit mikro-prvky, jenž mají pozitivní vliv na lidskou pokožku. Smíchejte jej s horkou vodou a vytvořte tak krémovou texturu, kterou aplikujte na požadované oblasti (paže, stehna, břicho a podobně). Tuto oblast obalte potravinovou fólií a přikryjte teplým ručníkem. Nechejte hodinu působit. Pro dosažení co možná lepších výsledků můžete během této doby cvičit.

Tento zábal používejte nejméně dvakrát týdně a uvidíte poměrně viditelné výsledky. Vaše postava bude štíhlejší, sníží se celulitida a strie a to vše za poměrně krátkou dobu. Jaké jsou další výhody těchto dvou zábalů?

  • Tyto zábaly dvakrát až třikrát týdne podporují hubnutí, spolu se správnou stravou, cvičením (a to i během zábalu) mohou pomoci zhubnout až 1 kilogram za týden
  • Tento zábal je levný a snadno dostupný
  • Může být použit na různých oblastech těla
  • Zábal pomáhá zvyšovat pocení, což znamená, že se odplavuje z těla víc kalorií
  • Zlepšuje zdraví kůže, pomáhá bojovat proti celulitidě a minimalizuje strie

Zdroj

Zdroj náhledového obrázku: Depositphotos

Prohlašujeme, že autoři ani provozovatel webu nepřebírají zodpovědnost za případné újmy způsobené využíváním léčebných metod v tomto článku. Ačkoliv jsou recepty, rady nebo léčebné metody v tomto článku a na celém webu Vitalitis.cz psány s nejlepším svědomím autora textu, jejich použití je na vlastní nebezpečí a mělo by probíhat výhradně po konzultaci s vaším lékařem.

Štítky

Podobné články

Back to top button