Jídlo a stravováníPéče o těloPřírodní léčba

Za pouhých 15 dní se můžete zbavit břišního tuku. Tajemství leží v tomto zázračném nápoji

Pokud jste vyzkoušeli spousty diet a nápojů, ale nic pro vás nefungovalo, tak je tento článek přímo požehnáním pro vás. Tisíce lidí po celém světě vyzkoušelo tento recept a zafungoval téměř ve všech případech.

Pro tento skvělý nápoj na hubnutí potřebujete jednu složku, která je dostupná v každé domácnosti a tou je anýz.

Mnozí z vás již určitě ví o skvělých účincích anýzu na břišní tuk. Vypijte 1 sklenici anýzu vody v dopoledních hodinách na prázdný žaludek. Ideální je 30 minut před snídaní a to každý den. Jak si tento nápoj připravit?

Nachystejte si jednu polévkovou lžíci semen anýzu a jednu sklenici vody. Semínka vložte do sklenice a nechte je vylouhovat přes noc. Druhý den vodu zahřejte na bod varu a poté ji nechte vychladnout, ať je vlažná.

Také můžete po každém jídle žvýkat anýzové semínka, která vám osvěží dech a navíc urychlí váš metabolismus, což vám pomůže při trávení. Anýz je velmi bohatý na vlákninu a z těla odstraňuje přebytečnou vodu.

Vyzkoušejte tuto zdravou rostlinku a hubnutí pro vás bude hračka.

zdroj

Zdroj náhledového obrázku: Depositphotos

Prohlašujeme, že autoři ani provozovatel webu nepřebírají zodpovědnost za případné újmy způsobené využíváním léčebných metod v tomto článku. Ačkoliv jsou recepty, rady nebo léčebné metody v tomto článku a na celém webu Vitalitis.cz psány s nejlepším svědomím autora textu, jejich použití je na vlastní nebezpečí a mělo by probíhat výhradně po konzultaci s vaším lékařem.

Štítky

Podobné články

Back to top button