Jídlo a stravováníPéče o těloZdravé tipy

Vyzkoušejte tento nápoj, který vyloučí toxiny z těla!

Lidé mají s trávicím ústrojím problémy, mohou se u nich objevovat hemeroidy, celiakie, syndrom dráždivého tračníku, chronická zácpa, divertikulitidy, ulcerózní kolitidy, řitní trhlina a podobně. Tračník je životně důležitý pro lidské tělo, pomáhá v odstraňování odpadu a toxinů z těla. A to je velmi důležité proto správnou funkci těla. Pokud chcete, aby vaše tlusté střevo bylo zdravé, je dobré jej čas od času očistit, zbavit jej toxinů. Tento proces můžete podstoupit doma, nemusíte nikam k lékaři. Stačí si připravit tento domácí lék, který skvěle funguje nejen pro detoxikaci tlustého střeva, ale také pro detoxikaci celého těla.

Přírodní lék pro detoxikaci

Při této detoxikaci je dobré zůstat v pohodlí domova. Tento lék totiž obsahuje přírodní ingredience a ty budou, kromě nahromaděných toxinů v těle, léčit také zácpu. V tomto léku najdete mořskou sůl, jablka, citron či zázvor. Všechny tyto ingredience mají vysoký obsah živin, které podporují celkový zdravotní stav. Vědci také ukázali, že budete-li konzumovat jedno jablko denně, udržíte si tělo zdravé. Šťáva z čerstvého citrónu zase podpoří detoxikaci, obsahuje vitamín C, což dokazuje, že jde o velmi silný antioxidant. Zázvor má také velmi dobré výhody, stimuluje funkci tlustého střeva, snižuje nadýmání. A mořská sůl? Ta pomáhá stimulovat toxiny a odpad, následně se pohybují po těle a vychází ven z těla. Jak tento lék připravit?

Ingredience:

  • ½ šálku čisté jablečné šťávy
  • 2 lžíce čerstvě vymačkané citrónové šťávy
  • 1 lžička zázvorové šťávy
  • ½ lžičky mořské soli
  • ½ šálku vlažné filtrované vody

Postup:

Vezměte filtrovanou vodu, zahřejte jí a předtím, než dosáhne varu, jí z tepla odstraňte. Přidejte mořskou sůl, promíchejte a přidejte šťávu z jablka, citronu a zázvoru. Vše dobře promíchejte. Není dobré popíjet tento lék velmi horký.

Jak konzumovat?

  • Pijte tento lék ráno, na lačný žaludek, jakmile se probudíte
  • Další sklenici vypijte před obědem
  • Poté jej také konzumujete ve večerních hodinách, okolo šesté až sedmé hodiny

Denní dávka je osm sklenic. Tento lék nemá žádné vedlejší účinky. Tento přírodní lék je vždycky dobré probrat se svým lékařem, zejména pak ve chvíli, kdy člověk trpí nějakými alergiemi, cukrovkou nebo pokud je žena těhotná. Dodržujte tuto léčbu jeden den, ovšem pokud chcete, můžete jí opakovat po týdnu. Výsledky jsou opravdu skvělé, tělo se zbaví toxinu a výrazně se zlepší trávení!

Zdroj

Zdroj náhledového obrázku: Depositphotos

Prohlašujeme, že autoři ani provozovatel webu nepřebírají zodpovědnost za případné újmy způsobené využíváním léčebných metod v tomto článku. Ačkoliv jsou recepty, rady nebo léčebné metody v tomto článku a na celém webu Vitalitis.cz psány s nejlepším svědomím autora textu, jejich použití je na vlastní nebezpečí a mělo by probíhat výhradně po konzultaci s vaším lékařem.

Štítky

Podobné články

Back to top button