Ostatní

Německý vědec uvádí, že planeta zvýšila rychlost rotace

Tato studie nese název Schumann Resonance, která se zabývá pohybovou energií, metafyzikou a astrofyzikou. Vysvětluje, proč se Země otáčí rychleji.

Země se otáčí rychleji

Doktor Schumann z Mnichovské univerzity učinil objev, který říká, že den má namísto čtyřiadvaceti hodin jen šestnáct hodin. Doktor Schumann rovněž tvrdí, že po staletí a staletí Země obíhala okolo své osy při 7,8 Hz. Ovšem od roku 1980 se toto číslo změnilo. A to velmi rychle, za pouhých šest let na 12 Hz.

planeta

Sečteno a podtrženo, doktor Schumann ve skutečnosti říká, že se Země točí rychleji. To může mít vliv na magnetické pole země a může to způsobovat klimatické katastrofy. Magnetické pole je také od roku 2000 jiné.

Zdroj

Zdroj náhledového obrázku: Depositphotos

Prohlašujeme, že autoři ani provozovatel webu nepřebírají zodpovědnost za případné újmy způsobené využíváním léčebných metod v tomto článku. Ačkoliv jsou recepty, rady nebo léčebné metody v tomto článku a na celém webu Vitalitis.cz psány s nejlepším svědomím autora textu, jejich použití je na vlastní nebezpečí a mělo by probíhat výhradně po konzultaci s vaším lékařem.

Štítky

Podobné články

Back to top button