Jídlo a stravováníOstatníPéče o tělo

Nápoj pro extrémní hubnutí

Chcete-li zhubnout opravdu rychle, ale nemáte řešení této situace, pak jste na správném místě. Tento článek vám přinese tip na úžasný nápoj, který je vhodný pro extrémní hubnutí. Je velmi efektivní a může vám velmi pomoci a to až k úbytku deseti kilogramů.

Jednoduchý recept

Tento recept je velmi jednoduchý a snadný, stačí smíchat několik složek, které jsou snadno dostupné a pro vaše tělo a zdraví prospěšné. Můžete díky nim zvýšit metabolismus, očistit tělo od škodlivých toxinů a navíc pomůže velmi rychle zhubnout a to i několik kilogramů. Jak na to? Přinášíme recept!

Ingredience:

  • 1 sklenice vody
  • 2 – 3 polévkové lžíce šťávy aloe vera
  • 1 polévková lžíce citrónové šťávy
  • 1 čajová lžička zázvorového prášku
  • 1 polévková lžíce medu

Postup:

Vezměte sklenici filtrované vody a přidejte do ní polévkové lžíce Aloe Vera šťávy. Jako další přidejte šťávu z citrónu a lžičku zázvorového prášku. A nakonec přidejte lžíci medu a všechny ingredience velmi dobře smíchejte.

Jak nápoj dávkovat?

Pro dosažení nejlepších výsledků pijte tento nápoj časně ráno a na lačno, ideálně po probuzení. Je skvělým spalovačem tuků, pomáhá při hubnutí, a proto je dobré jej pít ráno. Tento nápoj konzumujte každý den a dostaví se neuvěřitelné výsledky a to ve velmi krátkém čase!

waith

Jak účinkují jednotlivé složky v tomto skvělém nápoji?

 Aloe vera

Jde o skvělou a zdravou rostlinu, jejíž léčivé účinky znají velmi dobře všichni. Má vysokou nutriční hodnotu, obsahuje víc než 75 aktivních vitamínů a minerálních látek. Je rovněž velkým zdrojem aminokyselin a mastných kyselin. Skvěle funguje jako pomocný prostředek při hubnutí. Antioxidační část v Aloe vera zvyšuje metabolismus a pomáhá tělo zbavovat toxinů. Zlepšuje navíc také proces trávení.

Zázvor

Jde o super zdravé koření, které obsahuje velké množství vitamínu C, hořčík a další minerály, které jsou velmi prospěšné pro vaše tělo i pro vaše celkové zdraví. Je rovněž skvělým pomocníkem při hubnutí, zmírňuje bolesti, zlepšuje trávení a imunitu, bojuje s kardiovaskulárními chorobami, s astmatem a dalšími a dalšími zdravotními problémy.

Citron

Skvělý zdroj vitamínu C, obsahuje vysoké množství antioxidantů. Jde o skvělé ovoce, které umí pomoci odbourávat tělesný tuk. Je skvělým zdrojem energie pro vaše tělo. Umí rovněž skvěle podporovat váš imunitní systém, vaše zdraví. Pomáhá proti nachlazení, chřipce a podobně.

Zdroj

Zdroj náhledového obrázku: Depositphotos

Prohlašujeme, že autoři ani provozovatel webu nepřebírají zodpovědnost za případné újmy způsobené využíváním léčebných metod v tomto článku. Ačkoliv jsou recepty, rady nebo léčebné metody v tomto článku a na celém webu Vitalitis.cz psány s nejlepším svědomím autora textu, jejich použití je na vlastní nebezpečí a mělo by probíhat výhradně po konzultaci s vaším lékařem.

Štítky

Podobné články

Back to top button