NávodPřírodní léčbaZdravé tipy

Příroda jako pomocník proti boji s vysokým tlakem a cholesterolem

Mnoho z vás, kteří trpíte tímto problémem, jej zřejmě řešíte klasicky a to sice pomocí léku. Jenže problém je v tom, že standardní léky situaci a zdravotní stav vše akorát zhoršují, neboť se vyskytnou nežádoucí vedlejší účinky.

A jaké je tedy řešení? Naštěstí existuje prostý způsob, který oba tyto problémy vyřeší a to dokonce zcela přirozeným způsobem. Níže uvedený návod má mnohonásobné plus, je levný, jednoduchý, ani příprava není nijak náročná a dokonce budete schopni přestat užívat standardní léky.

Vrhněme se tedy na přípravu. A co tedy budeme potřebovat?
  • 2 stroužky nastrouhaného česneku
  • 1 šálek čerstvé citronové šťávy (asi zhruba 1 dcl)
  • 1 polévkovou lžíci jablečného octa
  • 2 cm zázvoru (nastrouhaný)
  • 1 lžíce medu

Jako první krok si nejdříve očistíme a nastrouháme česnek se zázvorem. Takto připravený česnek ponecháme odstát 5-10 min., aby v něm došlo k aktivaci alicinu.

Poté vymačkáme šťávu z citronu.

Následně vložíme všechny suroviny s medem a jablečným octem do mixéru a důkladně si to všechno promixujeme. Takto připravený obsah pak přelijeme do nějaké skleněné a uzavíratelné nádoby a dáme do lednice.

A nyní si řekneme, jak tento lék užívat.

Užíváme 2-3 lžičky 2x denně, ideálně před snídaní a večeří.

Je možné, že to bude pro některé z vás moc silné. V tom případě si směs rozřeďte ve sklenici s čistou vodou.

Lék se užívá po dobu jednoho týdne při každodenním dávkování. Pokud směs během této doby dobereme, vyrobíme si další. Tuto domácí léčbu je vhodné provádět minimálně jednou za jeden až dva měsíce.

Výsledek léčebné kúry

Po uplynutí doby jednoho týdne můžete očekávat výrazné výsledky k lepšímu. Krevní tlak klesne, dojde ke snížení hladiny cholesterolu v krvi a dokonce se budete celkově cítit mnohem lépe.

Vedlejší příznivé účinky
  • Lék je plný vitamínů, minerálů a jiných pro tělo prospěšných látek
  • Dojde k výraznému posílení imunity
  • Díky vysokému obsahu antioxidantů dojde ke zpomalení stárnutí
  • Cirkulace krve se zlepší společně s kvalitou pokožky
  • Dokonce předchází vniku rakoviny
  • Výrazně se zvýší hladina energie a zmizí vyčerpanost s únavou

Zázračný lék, s jehož výsledkem budete nadmíru spokojeni. Ovšem je určitě prospěšné vyvinout i fyzickou aktivitu a omezit alkohol a cigarety.

Zdroj náhledového obrázku: Depositphotos

Prohlašujeme, že autoři ani provozovatel webu nepřebírají zodpovědnost za případné újmy způsobené využíváním léčebných metod v tomto článku. Ačkoliv jsou recepty, rady nebo léčebné metody v tomto článku a na celém webu Vitalitis.cz psány s nejlepším svědomím autora textu, jejich použití je na vlastní nebezpečí a mělo by probíhat výhradně po konzultaci s vaším lékařem.

Štítky

Podobné články

Back to top button