Péče o tělo

Nadměrné používání deodorantů může zabíjet

Pocení je věc velmi nepříjemná a mnoha lidem to brání v běžných věcech. Kruhy v podpaží, propocené oblečení a často nepříjemný zápach, to vše vás může provázet. Co s tím dělat? Jednoduše použijete deodorant a po zápachu a pocení nebude ani památky. Jenže všeho moc škodí. Nadměrné používání deodorantů může zabíjet. Nevěříte? Přinášíme o tom důkaz!

Teenager Thomas Townsend (16) z Kentu zemřel poté, co vdechl plyn z deodorantu, kterého použil nadměrné množství. Použil velké množství deodorantu, aby provedl očistu těla namísto toho, aby se jednoduše osprchoval. Během vyšetřování smrti tohoto mladíka bylo v jeho pokoji nalezeno 42 lahví deodorantu. Většina z těchto lahví byla prázdná.

Schránka 01

„Nechtěl se sprchovat, proto používal jednu láhev deodorantu za týden. Aby skryl svůj nepříjemný tělesný pach, používal jako postřik dokonce i vodu po holení“ svěřila se Thomasova matka Sally.

Jaká je tady příčina smrti? Vyšetřovatelé uvádějí kolaps, který způsobil butan, kterého se nadýchal tento mladý muž. Ostatně toto potvrdil také patolog, drogy či alkohol v jeho krvi nalezeny nebyly.

 

Zdroj náhledového obrázku: Depositphotos

Prohlašujeme, že autoři ani provozovatel webu nepřebírají zodpovědnost za případné újmy způsobené využíváním léčebných metod v tomto článku. Ačkoliv jsou recepty, rady nebo léčebné metody v tomto článku a na celém webu Vitalitis.cz psány s nejlepším svědomím autora textu, jejich použití je na vlastní nebezpečí a mělo by probíhat výhradně po konzultaci s vaším lékařem.

Štítky

Podobné články

Back to top button